Beste koffie op locatie bedrijven in Nederland
30 december 2018 
20 min. leestijd

Beste koffie op locatie bedrijven in Nederland

Koffie op locatie met bijvoorbeeld een mobiele koffiebar is de ultieme beleving op jouw privé feest, bedrijfsevenement, beurs of congres. Je gasten ontvangen met sublieme koffie is gastvrijheid.

In Nederland zijn er mooie concepten. Dit is het volledige overzicht van de beste bedrijven die koffie op locatie aanbieden. De meeste bedrijven leveren deze diensten in heel Nederland. Om de lijst overzichtelijk te houden zijn ze ingedeeld per provincie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
10x Koffie op locatie in Noord-Holland
10x Koffie op locatie in Zuid-Holland
8x Koffie op locatie in Gelderland
7x Koffie op locatie in Utrecht
7x Koffie op locatie in Noord-Brabant
5x Koffie op locatie in Overrijsel
3x Koffie op locatie in Flevoland
2x Koffie op locatie in Limburg
1x Koffie op locatie in Groningen
1x Koffie op locatie in Friesland
3x Koffie op locatie in België
Waar moet ik op letten als ik een koffie op locatie boek?

Koffie op locatie

Koffie op locatie is een unieke beleving voor je gasten. Voor full service koffiebeleving hebben verschillende bedrijven, verschillende oplossingen.

Zo zijn er mogelijkheden met een mobiele koffiebar, barista food truck of een koffie truck. Maar het allerbelangrijkste zijn de barista’s die elke gast persoonlijk met een glimlach verwelkomen. De barista die beleving brengt met espresso zetten en latte art. Zo heb je de allerlekkerste cappuccino op jouw event. Koffie op locatie kan ook gaan over de aankleding en andere wensen zoals taarten, cupcakes, smoothies en andere dranken. Elk bedrijf geeft daar op eigen wijze invulling aan.

Koffie op locatie in Noord-Holland

Espresso kitchen
Espresso kitchen voor koffie op locatie
Espresso kitchen is ontstaan uit liefde voor koffie, beleving en gastvrijheid. Een succesvolle koffie op locatie dag betekent gastvrijheid, mensen verwonderen door de beleving van koffie zetten en de lekkerste koffie. Het bedrijf is opgericht door Oege. Hij zorgt samen met zijn team dat elke gast goed ontvangen wordt.
Locatie: Weesp | Te boeken voor heel Nederland

Caffe Delizia
Caffe Delizia koffie op locatie
Caffe Delizia komt op locatie de beste koffie zetten. De vriendelijk barista Rob komt met zijn prachtige Fiat koffiebus uit 1979 overal in Nederland. Rob maakt er een ware beleving van.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Espressi
Espressi koffie op locatie
Espressi schenkt kwaliteitskoffie met een hoge efficiëntie en stiptheid. De koffie op locatie wordt geschonken door enthousiaste, vriendelijke barista’s. Heb je een heel groot evenement dan kan je ook een barista gastvrouw inhuren.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Casa barista
Casa barista voor koffie op locatie
Casa barista werkt over heel Nederland samen met verschillende barista’s met mobiele koffiebar. De espresso wordt gezet met Italiaanse finesse.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Evenses
Evenses koffie op locatie
Evenses is een evenementen bureau met een compleet aanbod voor elk evenement. Koffie op locatie is slechts een klein onderdeel van het totale aanbod.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Caffe La Strada
Caffé La Strada voor koffie op locatie
Caffé La Strada is een Italiaanse mobiele koffiebar. Voor een kopje koffie met liefde en aandacht op jouw locatie.
Locatie: Duivendrecht | Te boeken voor heel Nederland

Bar planet
Bar planet voor koffie op locatie
Bar planet is luxe koffie op elke gewenste locatie in Nederland. De gecertificeerde barista’s schenken over heerlijke koffie waarvoor ze Bocca bonen gebruiken. Ze hebben een ruime mogelijkheden voor mobiele koffiebars.
Locatie: Zaandam | Te boeken voor heel Nederland

Brandmeester’s op locatie
Brandmeester's koffie op locatie
Koffiebranderij Brandmeester’s is bekend geworden door z’n premium koffiebonen. Deze koffie is nu ook op de locatie van jouw event beschikbaar. Met een fiets en een espressomachine brengen ze in heel Nederland de beste koffie.
Locatie: Boesingheliede | Te boeken voor heel Nederland

De koffiekar
De koffiekar is koffie op locatie
Gijsbert Buijsse is de barista die je met zijn koffiekar op verschillende evenementen kan tegenkomen. Voor de koffiebonen werkt hij samen met een mini koffiebranderij uit Haarlem.
Locatie: Bloemendaal | Te boeken voor heel Nederland

Walter White’s Espresso
Walter White's Espresso koffie op locatie-
Walter Whit’s espresso brengt koffie op jouw voorkeur locatie met de koffiebus. Naast passie voor koffie staat ook duurzaamheid centraal. Voor de koffiebonen wordt samengewerkt met Friedhats. Dit is de koffiebranderij van Lex Wenneker, vicewereldkampioen barista.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Zuid-Holland

Koffie en zo
Koffie & zo voor koffie op locatie
In regio Den Haag verzorgt Koffie & zo een lekker kopje espresso, flat white, latte macchiato of cappuccino. Voor de zoetigheden werken ze samen met een banketbakker.
Locatie: Leidschendam | Regio Den Haag

Ketelbinkie
Ketelbinkie koffie op locatie
De barista’s van Ketelbinkie zetten koffie met Rotterdamse smaak op jouw locatie. Je kan ze in heel Nederland tegenkomen op een bakfiets of een hele serie mobiele koffiebars.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

MILA
MILA koffie op locatie
MILA The Coffee Company is ontstaan door de combinatie van twee passies, koffie en de service-industrie. Koffie op locatie dat aangepast is aan jouw wensen.
Locatie: Zoetermeer | Te boeken voor heel Nederland

Barista Bandits
Barista Bandits voor koffie op locatie
Goede koffie moet overal gezet en gedronken worden. Dat is het streven van de Barista Bandits. Voor koffie op locatie is niet alleen goede koffie belangrijk maar ook de sfeer en de gastvrijheid.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

MobiCcino
MobiCcino koffie op locatie
Met een klein rood wagentje is MobiCcino begonnen met koffie op locatie aan te bieden. Het is uitgegroeid tot een professionele organisatie die op veel beurzen, festivals en andere evenementen staat.
Locatie: Den Haag | Te boeken voor heel Nederland

Tourart
Tourart koffie op locatie
Tourart verzorgt enkel de Airstream. Dit is super hippe glimmende Amerikaanse food truck. Met een espressomachine en een barista in de Airstream wordt koffie met een unieke beleving geserveerd.
Locatie: Hoek van Holland | Te boeken voor heel Nederland

The Flat Tyre Coffee Bar
The Flat Tyre Coffee Bar op locatie
The Flat Tyre Coffee Bar zijn omgebouwde oldtimer koffiebars. Het idee over koffie op locatie is ontstaan in Australië. In Australië wordt ontzettend lekkere koffie gezet. Deze kennis en ervaring brengt Amber naar Nederland.
Locatie: Den Haag | Te boeken voor heel Nederland

Vilter Coffee
Vilter voor koffie op locatie
Vilter Coffee serveert naast espresso, cappuccino ook filterkoffie op locatie. Dat doen ze met een V60. Het zetten van filterkoffie met zo’n apparaat geeft meer beleving aan het event. Je hebt de keuze uit verschillende koffiebars.
Locatie: Leidschendam | Te boeken voor heel Nederland

il Berretto
il Beretto koffie op locatie
Koffie op locatie met il Berretto is meer dan alleen koffie. Omdat je naast koffie ook de sfeer en beleving van il Beretto ervaart. Dat komt door de eigenaren Dirk en Lidy. Ze brengen hun passie voor koffie heel fijn over.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

Man met bril koffie
Man met bril koffie op locatie
Deze koffiebranderij stuurt zijn barista’s doorheen het land op evenementen om heel Nederland te laten kennismaken met de koffiebonen.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Gelderland

Koffiebar Huren.nl
Koffiebar huren voor koffie op locatie
Het bedrijf Koffiebar huren werkt met een team van 20 gepassioneerde barista’s. Koffie zetten waarbij alles klopt is hun doel. In heel Nederland staan ze op verschillende events.
Locatie: Nijmegen | Te boeken voor heel Nederland

True Barista
True Barista voor koffie op locatie
Het bedrijf True Barista is ontstaan uit de hobby van Maaike en Wouter. Ze zijn een goede gastvrouw en gastheer op ieders event. Natuurlijk maken ze goede koffie waarbij op het hele proces gelet wordt.
Locatie: Arnhem | Te boeken voor heel Nederland

Piaccino
Met Piaccino koffie op locatie
Piaccino voegt door het zetten van koffie op de Piaggio beleving aan jouw feestje. De Piaggio heeft kleine afmetingen waardoor ze op elke locatie kunnen komen.
Locatie: Arnhem | Te boeken voor heel Nederland

Zwarte Koffie
Met Zwarte Koffie, koffie op locatie
Bij dit koffie op locatie bedrijf staan passie voor koffie en duurzaamheid centraal. De barista kom je met zijn koffiebus doorheen Nederland tegen. Voor de koffiebonen werkt hij samen met koffiebranderij Friedhats.
Locatie: Ede | Te boeken voor heel Nederland

Sophia’s Koffie
Sophias Coffee is koffie op locatie
Sophia brengt koffie op locatie maar haar eigen gebrande koffiebonen. Sophia’s koffie is een mobiele koffiebar maar ook een koffiebranderij en koffiebar. Met al deze kennis geeft ze ook een barista cursus.
Locatie: Barneveld | Te boeken voor heel Nederland

Koffie Koppen
Koffie Koppen op locatie
Koffie Koppen heeft verschillende creatieve mobiele koffiebars. Voor elk type evenement, locatie en sfeer is er een match. Met de leukste barista’s serveren ze goede koffie.
Locatie: Tiel | Te boeken voor heel Nederland

Barista Brothers
Barista Brothers koffie op locatie
De Barista Brothers worden gekenmerkt door hun gastvrijheid, barista competities en perfectie. Ze komen in heel Nederland met hun koffie beleving.
Locatie: Hattem | Te boeken voor heel Nederland

Koffie van Koldenhof
Koffie van Koldenhof is koffie op locatie
Koffie van Koldenhof komt jouw espressokopje vullen met aandacht en precisie. Zo ontstaat de beste cremalaag en de beste smaken.
Locatie: Elst | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Utrecht

Cascara events
Cascara events voor koffie op locatie
Met verschillende omgebouwde oldtimer Mini’s wordt er door Cascara events koffie op locatie gezet. Heb je met je bedrijf een brand promotion actie dan kan je de Espressojongens inhuren. Dit zijn barista’s met een extreem mobiele koffiebar.
Locatie: Amersfoort | Te boeken voor heel Nederland

Kaldi Mobiel
Kaldi Mobiel voor koffie op locatie
Kaldi Mobiel werkt voor de koffie op locatie diensten met gecertificeerde barista’s. De lekkerste kopjes koffie worden met de mobiele koffiebar voor je gezet. Van cortado tot een latte macchiato met verschillende mogelijkheden voor een hapje bij de koffie.
Locatie: Utrecht | Te boeken voor heel Nederland

De Koffie TukTuk
De Koffie TukTuk voor koffie op locatie
De barista’s van De Koffie TukTuk worden gekenmerkt door klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. Maar uiteraard zetten ze voor jouw gasten het perfecte kopje koffie op jouw locatie.
Locatie: Woerden | Te boeken voor heel Nederland

Barista Company
Barista Company voor koffie op locatie
Sinds het jaar 2000 heeft de Barista Company koffie op locatie diensten. Maar nu staan er ook andere drankjes op het menu zoals smoothies en cocktails. Het ervaren team van gecertificeerde barista’s is natuurlijk goed in koffie zetten.
Locatie: Nieuwersluis | Te boeken voor heel Nederland

Mobiele Barista
Mobiele Barista voor koffie op locatie
Bij Mobiele Barista is Marlies de barista. Ze maakt een flat white of cappuccino vanop haar Piaggio, een bakfiets of een stijlvolle mobiele koffiebar. Ze werkt met Bocca koffiebonen en Holland-Jersey melk.
Locatie: Woerden | Te boeken voor heel Nederland

Elephant Trunk
Elephant trunk voor koffie op locatie
Op jouw locatie komt Elephant Trunk koffie zetten met een omgebouwde Landrover Defender. Je kan ook kiezen uit andere mobiele koffiebars zoals een elektrisch golfkarretje of een mobiel koffiemeubel. Koffie zetten zal altijd met een glimlach gebeuren.
Locatie: Utrecht | Te boeken voor heel Nederland

Babes Coffee
Babes coffee voor koffie op locatie
Babes Coffee komt met vrouwelijke barista’s met TukTuk’s op elke gewenste locatie. Als je geen plek hebt voor een mobiele koffiebar dan kan je ook een barista inhuren met een espressomachine.
Locatie: Utrecht | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Noord-Brabant

Tante Sus
Tante Sus voor koffie op locatie
Mobiele koffiebar Tante Sus is geïnspireerd door bij oma op de koffie gaan. De barista’s brengen koffie sensatie op iedere locatie.
Locatie: Oisterwijk | Te boeken voor heel Nederland

Paletti
Paletti voor koffie op locatie
Paletti levert in heel Nederland en Vlaanderen koffie op locatie diensten. Dat doen ze met gecertificeerde barista’s en verschillende mobiele koffiebars. Altijd de verste koffie op jouw evenement.
Locatie: Ulvenhout | Te boeken voor heel Nederland

Barefoot Coffee
Barfoot Coffee voor koffie op locatie
Barefoot Coffee is ontstaan door allerlei verschillende koffie ervaringen tijdens reizen. Het doel is om je te prikkelen om zoveel mogelijk varianten koffie en thee te proberen.
Locatie: Uden | Te boeken voor heel Nederland

Koffiemobiel
Koffiemobiel is koffie op locatie
Met een oude maar prachtige Piaggio Classico verzorgt Koffiemobiel jouw koffiemoment. Er wordt samengewerkt met gecertificeerde barista’s. Bij de koffie is het mogelijk om Italiaanse amandelkoekjes, maar ook Nederlandse worstenbroodjes of stroopwafels te voorzien.
Locatie: Son | Te boeken voor heel Nederland

Bean Brothers
Bean Brothers voor koffie op locatie
Bean Brothers heeft verschillende soorten mobiele koffiebars. Ze serveren koffie doorheen heel Europa. Daarnaast verzorgen ze ook barista workshop op locatie.
Locatie: Eindhoven | Te boeken voor heel Nederland

El Cappuccino
El cappuccino voor koffie op locatie
El Cappuccino is een samenwerking tussen vader en dochter. Deze gecertifieerde barista’s staan met hun espressobars op verschillende locaties doorheen Nederland. Je hebt de keuze uit een nostalgische koffiebar en een oude bakfiets.
Locatie: Oosterhout | Te boeken voor heel Nederland

Milano’s
Milano's koffie op locatie
De Milano’s is opgericht door een jonge ondernemer. Hij komt met zijn Piaggio op elke locatie in Nederland koffie zetten. Zijn doel is dat je meer tijd hebt voor jouw gasten.
Locatie: Eindhoven | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Overrijsel

Barista op locatie.nl
Barista voor koffie op locatie
Barista op locatie verzorgt door heel Europa bij verschillende events de koffie. Ze hebben een groot netwerk van freelance barista’s. De eigenaar Martijn doet jaarlijks mee aan latte art wedstrijden en weet daarom wat een goede presentatie is.
Locatie: Enschede | Te boeken voor heel Nederland

La Dolce Barista
La Dolce Barista voor koffie op locatie
La Dolce Barista is huren van de leukste barista’s en mobiele koffiebars. Perfecte kopjes koffie gezet door vriendelijke en gekwalificeerde barista’s.
Locatie: Hengelo | Te boeken voor heel Nederland

Alleskoffie
Alleskoffie voor koffie op locatie
Alleskoffie heeft een oude bakfiets omgebouwd tot een mobiele koffiebar. Ze werken met de leukste barista’s en de beste koffiebonen.
Locatie: Enschede | Te boeken voor heel Nederland

Campenaer koffie
Campenaer koffie op locatie
Campenaer heeft met de omgebouwde Barista Bulli op verschillende evenementen gestaan. Dit leuke busje kan ook jij huren voor jouw event!
Locatie: Kampen | Te boeken voor heel Nederland

Hart voor Koffie
Hart voor koffie op locatie
Het idee voor Hart voor koffie is ontstaan op een rondreis in Italië. Deze nieuwsgierigheid heeft veel koffie ervaring gebracht en deze wil ze delen met de wereld met barista en koffie op locatie diensten.
Locatie: Ootmarsum | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Flevoland

Moving Coffee
Moving Coffee voor koffie op locatie
Koffie die roert is het streven van Moving Coffee. Want als je de koffie nu zelf zet of wordt door een barista voor je gezet, het drinken is altijd een moment van bezinning.
Locatie: Zeewolde | Te boeken voor heel Nederland

James Hopkins
James Hopkins koffie op locatie
James Hopkins werkt voor de speciality koffie die ze op locatie zetten samen met een micro koffiebranderij. Deze samenwerking zorgt voor een uitgebreide selectie koffiebonen.
Locatie: Zeewolde | Te boeken voor heel Nederland

Flying Barista
Flying barista koffie op locatie
Barista en eigenaresse Christel weet met haar ervaring in de zorg dat passie en ontspanning belangrijk is. Haar zorg voor mensen en haar passie voor koffie combineert ze met Flying Barista doorheen heel Nederland.
Locatie: Dronten | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Limburg

Coffee Minded
Coffee minded voor koffie op locatie
Met koffie op locatie heeft de oprichter van Coffee Minded als doel om de kennis en de kwaliteit over koffie te verbeteren. Goede koffie wordt namelijk nog steeds ondergewaardeerd.
Locatie: Venlo | Te boeken voor heel Nederland

Bici Barista
Bici Barista voor koffie op locatie
Bici Barista is een ouderwetse Italiaanse bakfiets met een espressomachine. Met deze mobiele koffiebar wordt koffie gezet met de beste bonen. Bici Barista is onderdeel van Fascino Coffee, een webshop in koffiebonen en accessoires.
Locatie: Weert | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Groningen

Lekker Bakkie
Lekker bakkie voor koffie op locatie
Lekker Bakkie heeft verschillende zelf omgebouwde barista foodtrucks. Het is ontstaan door het mengen van de liefde klassieke auto’s en de liefde voor lekkere koffie.
Locatie: Winschoten | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in Friesland

Kopi Koffie
Kopi koffie op locatie
Kopi koffie brengt op elk locatie in Nederland koffie met een Indonesische touch. De koffiebonen en de barista zijn afkomstig uit het Aziatische land. De mobiele koffiebar is een Volkswagen T2.
Locatie: Leeuwarden | Te boeken voor heel Nederland

Koffie op locatie in België

Coffee bar on wheels
Coffee bar on wheels koffie op locatie
Coffee bar on wheels heeft de leukste mobiele koffiebars. De Silver Bean, Sweet Bean en ‘Been there, done that’ zijn verschillende wagens omgebouwd tot mobiele koffiebar. Met elk concept wordt koffie op locatie een bijzondere beleving.
Locatie: Wingene | Te boeken voor heel Nederland

Espressonant
Espressonant koffie op locatie
Espressonant heeft met een Vespa Ape en een Citroën HY foodtruck, 2 mobiele koffiebars. Deze komen nooit zonder Rik, de barista. Hij zet op elke locatie koffie op basis van je persoonlijkheid of gemoedstoestand.
Locatie: Rotselaar | Te boeken voor heel Nederland

Cross roast
Cross roast voor koffie op locatie
Bij Cross roast draait alles rond koffie. Het is een winkel, koffiebar en koffiebranderij. Met deze basis verzorgen ze koffie corners voor bedrijven. Ze werken alleen met speciality coffee en de beste koffiemachines.
Locatie: Antwerpen | Te boeken voor heel Nederland

Waar moet ik op letten als ik een koffie op locatie boek?

1. Wat is het uurtarief als je op het moment zelf de koffie op locatie wil verlengen?
2. Is de hoeveelheid koffie beperkt of onbeperkt?
3. Zijn de uren van de barista bij de huur van de mobiele koffiebar inbegrepen?
4. Zijn er extra kosten als er vertragingen zijn op het event?
5. Tot wanneer kan je annuleren? Zijn er annuleringskosten?
6. Welke voorzieningen zijn noodzakelijk op de locatie?

Ontbreken er een koffie op locatie bedrijven? Laat het ons dan weten.
Wil je samenwerken met Friends of coffee? Laat het ons weten!

Heb je een review? Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .