Brandmeester’s: premium roasted coffee op locatie
23 september 2018 
1 min. leestijd

Brandmeester’s: premium roasted coffee op locatie

In ‘94 Richtte Lammert Brouwers op. Met hun eigen micro-branderij zorgen ze voor vers gebrande koffie in de Nederlandse huiskamers, kantoren en horeca. Hij is van mening, en velen zullen deze mening delen, dat supermarkt koffie niet op kan tegen eerlijke, ambachtelijk bereide, verse koffie.

Naast kennis en kunde over koffie, kan je bij Brandmeesters ook terecht voor bijvoorbeeld siropen voor in de koffie, tools voor je espresso-apparaat, reinigingsproducten en onderhoudsservice. Sinds kort hebben ze ook een koffie op locatie dienst met een fiets.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Voor koffie op locatie beschikt Brandmeester’s over de enige fiets-aangedreven mobiele espressobar in Nederland. Qua uiterlijk heeft het veel weg van een old-school ijsfiets (verrassing, ook al Italiaans), maar dan met een espresso-apparaat in plaats van koelbakken. Waneer de barista aankomt op locatie, wordt de fiets in de barista-stand gezet. Door het fietsmechanisme aangedreven wordt de koffie gemaakt, helemaal duurzaam en uniek! De panelen van de koffiebar zijn vervangbaar, waardoor je bijvoorbeeld je logo hierop kan laten zetten.

Barista op locatie inhuren

Een barista is niet alleen in te huren.

Koffiebonen

Er is een aanbod van verschillende koffies, zowel melanges als koffies van één bestemming. Daarnaast zijn er dan ook nog speciale melanges, bijvoorbeeld voor het herfstseizoen.

Overzicht diensten

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja, inclusief espressomachine en mobiele koffiebar
  • Barista foodtruck: Nee
  • Koffiemachine verhuur: Nee

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 23 512 30 90
Email: info@brandmeesters.nl
Website: brandmeesters.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-holland
Gemeente: Boesingheliede

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .