Elephant Trunk: een aanbod op maat van jouw event
28 september 2018 
1 min. leestijd

Elephant Trunk: een aanbod op maat van jouw event

Elephant Trunk kijkt samen met jou naar de wensen voor je evenement en hoe daar naartoe gewerkt kan worden, zodat er altijd een aanbod op maat kan worden gemaakt in plaats van alleen een standaard aanbod. De koffie op locatie service is altijd met een glimlach verwachten en ze willen open, transparant en eerlijk zijn. Daarom is een bijdrage aan duurzaamheid erg belangrijk voor Elephant Trunk, waardoor ze vaak samenwerken met partijen met dezelfde visie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Elephant Trunk komt op jouw locatie koffie zetten met een omgebouwde Landrover Defender. Vanuit de kofferbak (Trunk) wordt de koffie gemaakt. Er is ook de keuze voor een elektrisch golfkarretje of een mobiel koffiemeubel. De barista’s kunnen ook workshops geven, zodat je zelf kan leren hoe je dat perfecte kopje koffie maakt.

Barista op locatie inhuren

Enkel een barista inhuren is niet mogelijk bij Elephant Trunk.

Koffiebonen

De koffie die gebruikt wordt is van hun eigen label, Elephant Trunk Espresso. Ze hebben deze blend zelf gemaakt en weten hiervan wat het productieproces is en waar het vandaan komt. In deze blend zitten bonen uit Ethiopië, Brazilië en Peru.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 227 1970
Email: info@elephanttrunk.nl
Website: elephanttrunk.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Utrecht
Gemeente: Utrecht

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .