Samen: gezellig koffietentje in Bolo met lekker eten, sapjes en koffie
27 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Samen: gezellig koffietentje in Bolo met lekker eten, sapjes en koffie

Samen is een gezellige koffiebar in Bos en Lommer. Je zit hier heerlijk met je koffie en een krantje. Tevens kan je hier gezond, lekker en duurzaam eten. Met mooi weer zoek je een plekje op het terras, anders schuif je binnen aan, aan een tafel of aan de bar.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Bij Samen voel je je al snel welkom en thuis. De inrichting is op zich eenvoudig maar knus. Het is een zaak met veel licht, fijn als je komt om te lezen of te werken. Omdat de zaak niet heel groot is zit je hier vrij rustig. Daardoor dus een ideale plek om eens goed bij te praten met die vriend of vriendin. Maar ook voor een zakelijk gesprek zit je hier prima. Wil je met je laptop aan de slag, gebruik daarvoor dan de grote tafel binnen. Ondertussen geniet je hier van heerlijke koffie. Die is overigens afkomstig van White Label Coffee. Dit is een kleine branderij in hartje Amsterdam.

Het eten bij Samen wordt zoveel mogelijk met biologische producten bereid. Duurzaamheid heeft men ook hoog in het vaandel staan. Vriendelijk en goed contact met hun klanten vindt men ook erg belangrijk.

De koffie en lekkers erbij

Bestel een heerlijke Latte aan de bar. Of kies voor een Cappuccino gemaakt met de bonen uit diezelfde lokale branderij. Zeg erbij welke melk jouw voorkeur heeft, je kiest uit drie soorten. De Espresso is hier ook erg lekker, gewoon zoals hij eigenlijk hoort te zijn. Ook voor thee ben je hier aan het juiste adres. Qua verse thee staan gember, citroen, verveine en uiteraard munt op de kaart. Daarnaast maakt men bij Samen heerlijke smoothies en sapjes, met fruit en/of groenten.

Heb je je drankkeuze gemaakt, dan is het eten aan de beurt. Voor ontbijt en lunch zijn er allerlei mogelijkheden, van een croissant, granola of een broodje tot een wat stevigere omelet of tonijn- of zalmsalade. Ook kan je een aantal uitgebreidere salades bestellen. Andere mogelijkheden: roerei en avocado op geroosterd brood en een pannenkoek met yoghurt, kaneel, honing en noten, om maar iets te noemen. Vraag ook eens naar hun soep van de dag.

De buurt

Op loopafstand het Westerpark is deze Bos en Lommer buurt aan het opkomen met leuke koffiebars en restaurantjes.

Wifi en werken

Je mag hier alleen aan de grote tafel werken. De wifi is goed.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Samen
Bos en Lommerweg 72
1055 EC Amsterdam-West

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: 10.00 tot 17.00
Maandag: Gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 221 3926
Website: samenamsterdam.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .