Berry: alsof je aan de tafel in de keuken van een goede vriend zit
21 september 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Berry: alsof je aan de tafel in de keuken van een goede vriend zit

Koffiebar Berry in Amsterdam-West is zo’n plek om regelmatig binnen te lopen voor een goeie bak koffie en een gezellig praatje. Het is alsof je bij een goede vriend in zijn woonkeuken aan tafel zit. Voor een lekker ontbijt (of vroege lunch) is dit ook een goed adres.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Berry is een koffiebar waar je je al snel thuis voelt. Hun superleuke inrichting straalt huiselijkheid uit, ook door de cactussen en andere planten. Ze hebben hier een mooie combinatie gemaakt van oud en nieuw. Zie bijvoorbeeld hun moderne lampen en de schemerlamp die uit de woonkamer van je oma zou kunnen komen. Het is geen grote zaak maar dat komt de sfeer juist ten goede. Berry is overigens een initiatief van Strawberry Earth, een groene organisatie. Nu weet je ook meteen waar de naam van deze hotspot vandaan komt.

Dit is ook een erg fijne plek om te werken, en andere ondernemers te ontmoeten. Wellicht levert het je nog leuke tips of zelfs klanten op! De ruimte achter de tussendeuren is uitstekend geschikt om rustig te kunnen werken. In het weekend gaan die deuren overigens open, wat veel extra ontbijt- en lunchruimte oplevert. Met mooi weer zit je ook heerlijk om het hoekje bij de ingang.

De koffie en lekkers erbij

Bij Berry hebben ze hun eigen specialiteiten, zoals de Berry White (hoe bedenk je ‘t), een dubbele latte. Een heerlijk sapje is hun Bloody Berry (ook leuk bedacht), met appel, biet en gember. Natuurlijk serveert men hier ook een heerlijke en mooie cappuccino en espresso. Kijk ook gerust eens op hun kaart voor de andere soorten koffie, zoals de Soja latte macchiato. Ook de theeliefhebber komt hier aan zijn of haar trekken, met uiteraard verse munt of gember thee. Tot slot kan je kiezen voor hun zelfgemaakte hot chocolate of een smoothie.

Als je trek hebt zal je een keuze moeten maken uit hun aanbod. Zo zijn er verschillende ontbijten te bestellen. Daarnaast kan je ook een lekkere boterham met jam, kaas of vijgen nemen. Het is de moeite waard om hun taart, quiche en koekjes eens te proberen. Tot slot zal het je niet verbazen dat granola ook op de kaart staat.

De buurt

Aan de Bilderdijkgracht, op wandelafstand van De Hallen bevindt zich op de hoek koffiebar Berry.

Wifi en werken

Het is een fijne plek om te werken omdat de ruimte zo licht is.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Berry
Bilderdijkkade 27
1053 VH Amsterdam-West

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: 10.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 370 7300
Website: berryamsterdam.nl

Andere koffiebars in de buurt

Lot Sixty One – Kinkerstraat
Monks Coffee Roasters
The Maker Cafe
Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .