Sophia’s Koffie: op locatie met verse, ambachtelijk gebrande koffie
07 oktober 2018 
1 min. leestijd

Sophia’s Koffie: op locatie met verse, ambachtelijk gebrande koffie

Alicia Abraham is, met hulp van haar man Ronald, Sophia’s Koffie begonnen. Sophia is de tweede naam van hun dochter. Graag wil ze met haar koffie op locatie mensen inspireren om een beetje zoals haar dochtertje te zijn: nieuwsgierig, eigenwijs en ontdekkend.

De gebruikte koffiebonen worden in eigen micro koffiebranderij vers gebrand en kan je proeven in Sophia’s Coffee Bar, bij een proeverij, door de koffie te kopen in de webshop of door Sophia’s Koffie naar je evenement te laten komen met een mobiele koffiebar. Bij de vaste locatie in Barneveld kan je workshops volgen om basis barista skills te leren, maar ook om te leren hoe je koffie brandt.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Sophia’s Koffie wordt op locatie verzorgd vanuit een tot koffiebar omgebouwde antieke bakfiets. Deze werkt ook meteen als eyecatcher en geeft een ongedwongen sfeer aan je evenement. De bakfiets kan overal in Nederland staan en er worden verschillende Specialty Coffees geschonken.

Barista op locatie inhuren

Sophia komt alleen met haar bakfiets. Het is niet mogelijk om alleen een barista in te huren.

Koffiebonen

Doordat ze hun eigen branderij gebruiken, heb je altijd garantie op vers gebrande bonen. Sophia’s koffie heeft een eigen blend, maar er zijn ook Single Origin koffies beschikbaar.

Overzicht diensten

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja, inclusief espressomachine en mobiele koffiebar.
  • Barista foodtruck: Nee
  • Koffiemachine verhuur: Nee

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: –
Email: info@sophiascoffee.com
Website: sophiascoffee.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Barneveld

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .