Koffie van Koldenhof is een barista, Piaggio Ape, precisie en aandacht
30 december 2018 
1 min. leestijd

Koffie van Koldenhof is een barista, Piaggio Ape, precisie en aandacht

Martijn Koldenhof heeft zijn interesse in koffie vooral gevonden door de aandacht en precisie die nodig zijn voor dat perfecte kopje koffie. De balans goed krijgen in dat piepkleine espressokopje en de beste schuimlaag maken op de cappuccino, dat is boeiend! Hij wil anderen graag van deze momenten laten meegenieten. Daarom komt Koffie van Koldenhof ook op jouw locatie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

In de compacte Piaggio Ape kan Martijn vrijwel overal staan om heerlijke koffie te maken voor jou en je gasten of dierbaren. Dit kleine Italiaanse voertuig bevat alles om dat perfecte kopje koffie te maken. Met zijn Faema espressomachine die al 50 jaar dienst doet schenkt hij allerlei Specialty Coffees in zijn eigen servies, servies van je bedrijf of biologisch afbreekbare to-go bekers, afhankelijk van het evenement en jouw wensen.

Barista op locatie inhuren

Alleen een barista nodig? Ook hiervoor kan je bij Martijn aankloppen. Mocht het nou zijn omdat de Piaggio niet zou passen, kan hij ook alleen het Faema koffiezetapparaat meenemen

Koffiebonen

De koffie die gebruikt wordt komt van koffiebranderij Peeze uit Arnhem. Dit geeft Martijn een goed gevoel omdat ze milieuvriendelijk produceren, kwaliteitskoffie leveren en natuurlijke producten gebruiken voor hun verpakkingen.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 24472599
Email: info@koffievankoldenhof.nl
Website: koffievankoldenhof.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Gemeente: Elst

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .