Ketelbinkie: de smaak van Rotterdam
25 oktober 2018 
1 min. leestijd

Ketelbinkie: de smaak van Rotterdam

Naast de eigen koffiebonen en koffieservice heeft Ketelbinkie ook een collectie Natte Thee. Dit is echte Rotterdamse thee, waarbij gekozen is voor een selectie toegankelijke theesoorten zoals groene thee, rooibos en ceylon.

Koffiemeester Tacq leert je ook graag om zelf dat heerlijke kopje koffie te bereiden in de barista masterclasses. Deze zijn er in de varianten barista basics, latte art basics en verschillende zetmethodes. Dat doet hij ook op locatie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Er zijn verschillende mobiele koffiebars en omgebouwde voertuigen om uit te kiezen; tweemaal een Citroën HY bus, een Volkswagen T2 Doka, een bakfiets en een hele serie mobiele koffiebars. De wagens zijn uiteraard bedoeld voor buiten of bij een groter evenement zoals een festival, maar kunnen ook binnen staan mits er genoeg ruimte is om binnen te rijden. De bakfiets kan ook zowel binnen als buiten staan, maar wil je een iets strakkere koffiebar, dan zijn de mobiele koffiebars aan te bevelen.

Barista op locatie inhuren

Bij Ketelbinkie is het niet mogelijk om alleen een barista in te huren. Maar de barista komt graag met zijn halfautomaat espressomachine en koffiebar.

Koffiebonen

Met een eigen merk koffiebonen wordt een heerlijke koffie gemaakt, die bestaat uit een mix van drie soorten bonen uit Brazilië, Indonesië en Colombia. Deze melange is 100% Arabica en verkrijgbaar voor thuisgebruik of horecagebruik via de webshop.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0)10 244 7370
Email: info@ketelbinkiekoffie.nl
Website: ketelbinkiekoffie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Rotterdam

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .