De Koffie TukTuk: mobiele espressobar als eyecatcher
14 september 2018 
1 min. leestijd

De Koffie TukTuk: mobiele espressobar als eyecatcher

Bij de De Koffie TukTuk wordt er gewerkt met de 6 M’s: Machine, Melange, Molen, Mens, Melk, Maintenance. Een onderlinge samenwerking van deze M’s zorgt voor een heerlijke koffie. De barista’s zijn gericht op klantvriendelijkheid, klanttevredenheid en uiteraard op het maken van een perfect kopje koffie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Met De Koffie TukTuk kan er op elke plaats in Nederland heerlijke koffie geschonken worden. Naast de TukTuk is er ook een mini caravan met ingebouwd espresso-apparaat, een bakfiets en mobiele koffiebars. Zo is er voor elke locatie en gelegenheid een geschikt soort bar. Naast koffie kunnen zij ook voor versnaperingen zorgen, van broodjes voor de lunch tot lekkernijen.

Barista op locatie inhuren

Het is niet mogelijk om afzonderlijk een barista in te huren. Barista en koffie TukTuk komen altijd samen.

Koffiebonen

Ze onderscheiden zich doordat hun product gemaakt is van eerlijke, biologische koffiebonen in combinatie met de klantvriendelijkheid.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 389 11 341
Email: info@dekoffietuktuk.nl
Website: dekoffietuktuk.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Utrecht
Gemeente: Woerden

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .