Bici Barista is espressomachine op een ouderwetse bakfiets
27 september 2018 
1 min. leestijd

Bici Barista is espressomachine op een ouderwetse bakfiets

Bici Barista is onderdeel van Fascino Coffee is in eerste instantie een winkel voor alles wat je maar kan bedenken dat met koffie te maken heeft. Van nog groene koffiebonen tot tools die je nodig hebt om dat perfecte kopje koffie te maken tot onderhoud en reinigingsproducten. Bici Barista is eigenlijk de naam van de mobiele koffiebar, dat komt van Bicicletta, het Italiaanse woord voor fiets.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Bici Barista, een authentieke bakfiets, omgebouwd tot mobiele espressobar, wordt sinds 2015 door Roy en Patricia gebruikt om op allerlei plekken in Nederland, Duitsland en België Specialty Coffee te schenken op locatie. Omdat de fiets zowel buiten als binnen neergezet kan worden is dit de ideale koffiebar voor elk evenement, zowel particulier als zakelijk.

Barista op locatie inhuren

Fascino Coffee en Bici Barista geven samen workshops van 2,5 uur waar je kan leren hoe je koffie moet bereiden, met lekker veel proeven en testen

Koffiebonen

Fascino Coffee is ook een webshop voor koffiebonen. Ze hebben daarom een ruime keuze.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 495 752225
Email: info@bicibarista.nl
Website: bicibarista.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Limburg
Gemeente: Weert

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .