Koffie Koppen: creatieve concepten voor elk type feest
18 oktober 2018 
1 min. leestijd

Koffie Koppen: creatieve concepten voor elk type feest

Koffie Koppen is een enthousiast team van klussers, barista’s, marketeers en creatievelingen. Ze serveren vanuit heel veel verschillende voertuigen hun koffie op locatie. Omdat er zoveel totaal verschillende, maar even creatieve, concepten zijn om uit te kiezen is er voor elke locatie, evenement en persoonlijkheid wel een koffiebar die hierbij aansluit.

Meer een thee fanaat? Ook geen probleem, daarvoor hebben ze een hele mooie theetuin. Hier kan je zelf allerlei ingrediënten plukken om je eigen theesmaak vers samen te stellen. Kan je door de bomen het bos niet meer zien, dan hangt er ook een handig menu met recepten bij.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Koffie Koppen heeft verschille mobiele koffiebars voor haar koffie op locatie diensten. Als je een grotere koffiebar nodig hebt voor bijvoorbeeld een beurs of festival, is de omgebouwde Volkswagenbus, oftewel de Smaakbus, wellicht een goed idee. Vanwege zijn opvallende verschijning is dit een echte eyecatcher of je evenement.

Ter uitbreiding van het assortiment (of om de capaciteit te verhogen met een extra espresso-apparaat) is er ook een uitbreiding beschikbaar, de CookieCaravan, waar je allerlei zoete dingen kan halen. Zoek je iets waardoor mensen even kunnen relaxen tijdens het bezoeken van een beurs, dan is BarBazen misschien iets voor jou. Met een sfeervol terras dat bijna aanvoelt als een woonkamer en barren uit hout in warme, natuurlijke kleuren, met hier en daar een gouden accentje, kan je even tot rust komen op die toch vaak drukke beurzen.

De CoffeeBarn is weer geschikter voor festivals en andere outdoor evenementen, vanwege zijn formaat. Ook kunnen ze vanuit de CoffeeBarn croissantjes en zoetigheden serveren, wat bij festivals altijd wel welkom is. Voor de locaties waar juist wat minder ruimte is zijn de KoffieKevers meer geschikt. Alles is ingebouwd in de oldtimers, maar ze rijden nog steeds! De kleinste van de familie is de We

Barista op locatie inhuren

Koffie Koppen verhuurt enkel mobiele koffiebars inclusief barista.

Koffiebonen

Er zijn geen details bekend over de koffiebonen die worden gebruikt.

Overzicht diensten

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja, inclusief espressomachine en mobiele koffiebar.
  • Barista foodtruck: Ja
  • Koffiemachine verhuur: Nee

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 381 30 289
Email: info@koffie-koppen.nl
Website: koffie-koppen.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Gemeente: Tiel

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .