Coffee Bar on Wheels: hippe en tijdloze mobiele koffiebars
22 september 2018 
1 min. leestijd

Coffee Bar on Wheels: hippe en tijdloze mobiele koffiebars

Coffeelovers Jan en Frieda hebben een manier gevonden om hun liefde voor reizen en koffie samen te brengen. Ze zijn inmiddels al 11 jaar ‘onderweg’ met hun Coffee Bar on Wheels koffiebars. Vele festivals zijn al door hen van koffie voorzien, vanuit een omgebouwde wagen.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De mobiele koffiebars hebben allemaal een heel eigen karakter; de Silver Bean, een opgeknapte oldtimer caravan uit de Verenigde Staten is erg geschikt voor grote evenementen, de Sweet Bean is een Bourgeois Oldtimer die meer geschikt is voor bijvoorbeeld tuinfeesten.

‘Been there, done that’ – de derde omgebouwde wagen is een Defender, een hele stoere uitvoering van een koffiebar op locatie. Voor festivals kan hier ook een tent bij worden opgezet. Op zoek naar een wat compacter model, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of omdat je in de winter nou eenmaal liever binnen blijft? Dan is er ook de Flexi-Bean, een flexibele koffiebar voor binnen.

Barista op locatie inhuren

Koffie op locatie diensten kunnen alleen ingehuurd worden met een mobiele koffiebar.

Koffiebonen

Ze werken samen met de koffiebranderij Black.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +32 (0) 496 53 02 05
Email: jan@coffeebaronwheels.be
Website: coffeebaronwheels.be

Bedrijf is gevestigd in:
Land: België
Provincie: West-Vlaanderen
Gemeente: Wingene

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .