Koffiemobiel: koffie zetten in een Piaggio Classico
22 september 2018 
0 min. leestijd

Koffiemobiel: koffie zetten in een Piaggio Classico

Met een prachtige Piaggio Classico kan overal jouw koffiemoment komen verzorgen. In samenwerking met gecertificeerde barista’s en met -naar wens- lekkernijen voor bij de koffie, zoals Italiaanse amandelkoekjes, maar ook Nederlandse worstenbroodjes of stroopwafels.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Heerlijke koffie, geserveerd vanuit een omgebouwde Italiaanse piaggio, met naar wens andere drankjes, likeurtjes, koekjes of andere lekkere dingen. Mocht de piaggio nou niet bij je locatie naar binnen kunnen, is er ook de mogelijkheid om een trendy koffiebar te plaatsen. Het aansluiten en klaarmaken op locatie duurt ongeveer een halfuurtje. Het is mogelijk dat Koffiemobiel een aggegraat meeneemt, maar makkelijker (en voor jou goedkoper) is het wanneer je zelf een stopcontact aan kan bieden.

Barista op locatie inhuren

De barista’s van Koffiemobiel kunnen ingehuurd worden voor al je evenementen, van personeelsfeest tot festival en voor zowel binnen als buiten.

Koffiebonen

Er zijn geen details bekend over de koffiebonen.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 2500 0706
Email: info@koffiemobiel.com
Website: koffiemobiel.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Son

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .