Hart voor Koffie: de nieuwsgierigheid naar koffie ontstond in Italië
19 oktober 2018 
1 min. leestijd

Hart voor Koffie: de nieuwsgierigheid naar koffie ontstond in Italië

Tijdens een rondreis door Italië ontstond de nieuwsgierigheid naar koffie. Terug in Nederland werd dit gevolgd door een aantal barista cursussen, waardoor de eigenaresse een certificaat bemachtigde. Ze is enthousiast over koffie en wil anderen graag dezelfde ervaring geven en zo ontstond Hart voor Koffie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

In een nieuwe, Italiaanse Piaggio Ape wordt met behulp van een 2-groeps espresso-apparaat de lekkerste koffie gemaakt, waarbij de bonen ter plekke worden gemaald. Deze koffiebar kan vrijwel overal in Nederland terecht komen. Ook beschikt ze over een mobiele koffiebar, wat kleiner in uitvoering dan de Piaggio, die overal geplaatst kan worden, zowel binnen als buiten. Ook al is deze bar wat compacter, er staat een zelfde espressomachine op als in de Piaggio zit, met dezelfde werkwijze.

Barista op locatie inhuren

Bij voorkeur met mobiele koffiebar maar het is ook mogelijk om alleen een barista in te huren.

Koffiebonen

De koffiebonen zijn zelf gebrand en 100% Arabica en binnenkort via de webshop te bestellen zodat je ook thuis kan genieten van deze koffie.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 12323233
Email: hartvoorkoffie.nl
Website: hartvoorkoffie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Gemeente: Ootmarsum

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .