Espressonant: koffie gezet op basis van je persoonlijkheid
24 september 2018 
1 min. leestijd

Espressonant: koffie gezet op basis van je persoonlijkheid

Espressonant begon ongeveer 15 jaar geleden met de passie voor koffie van Henri Vandezande, toen hij in Antwerpen een opmerkelijk kopje koffie dronk. De hele koffiebar hype bestond toen nog niet, maar omdat zijn interesse gewekt was, deed hij een barista-opleiding bij twee bekende barista’s. Henri (of Rik voor vrienden) geeft deze lessen inmiddels zelf. Na de opleiding verbouwde hij een Vespa Ape helemaal zelf om tot mobiele espresso station, waarmee ‘Espressonant’ geboren was.

Als je op locatie verrast wil worden, moet je gewoon even een praatje maken met Rik. Op basis daarvan zal hij een koffie maken die past bij je persoonlijkheid of gemoedstoestand, weer eens iets anders dan een cappuccino of espresso!

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Kort na het ombouwen van de Vespa kwam er ook een Citroën HY foodtruck bij en een vouwbare koffiekar voor evenementen die binnen plaatsvinden. De laatste toevoeging is een steigerhouten koffiebar, die een industriële sfeer geeft.

Rik heeft niemand in dienst dus is altijd zelf de barista ter plaatse, om voor jou en je gasten perfecte koffie te maken. Ook met degenen die niet zo’n koffieliefhebbers zijn houdt hij rekening; naast allerlei soorten koffie heeft hij ook door een sommelier geselecteerde thee en zelfgemaakte chocolademelk.

Barista op locatie inhuren

De koffie op locatie dienst kan alleen ingehuurd worden in combinatie met een mobiele koffiebar.

Koffiebonen

De koffie wordt bereid met vers gemalen Arabica koffiebonen.

Overzicht diensten

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja, inclusief espressomachine en mobiele koffiebar
  • Barista foodtruck: Ja
  • Koffiemachine verhuur: Nee

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +32 (0) 499 75 21 19
Email: info@espressonant.be
Website: espressonant.be

Bedrijf is gevestigd in:
Land: België
Provincie: Vlaams-Brabant
Gemeente: Rotselaar

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .