Espresso kitchen: top barista’s voor beurzen en evenementen
13 september 2018 
1 min. leestijd

Espresso kitchen: top barista’s voor beurzen en evenementen

Espresso kitchen is een initiatief van Oege van Muiden. Het is ontstaan uit liefde voor koffie. Een succesvolle koffie op locatie dag betekent gastvrijheid, mensen verwonderen door de beleving van koffie zetten en de lekkerste koffie. Dat is is Oege!

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Koffie op locatie met een mobiele koffiebar, mooi ingewerkt in de beursstand of in het geheel verwerkt van je event. Bij Espresso kitchen zijn ze flexibel naar de wensen van de klant. Het belangrijkste is dat de gasten gastvrij ontvangen worden met de beste koffie. De barista kan persoonlijk de gasten ontvangen. Dit als er even niemand van het team beschikbaar is of als onderdeel van het totaal concept.

Op een beursstand is het belangrijk dat het team met focus nieuwe contacten kan leggen en onder het genot van de beste koffie gesprekken kan voeren.

Barista op locatie inhuren

Barista op locatie inhuren is mogelijk voor elke beurs, event of feest. De barista is 100% voor je beursteam en zijn doelen aanwezig. De barista is op de stand aanwezig, aanspreekbaar en kan de gasten met enthousiasme en koffie ontvangen.

Koffiebonen

Espresso kitchen neemt altijd 2 koffiesoorten en een goed verhaal over de koffiebonen mee. De koffie worden vers gemalen op locatie.

  • Een heerlijke koffie uit Ethiopië voor de zwarte koffie.
  • Voor koffiedranken met melk zoals de cappuccino of de Latte macchiato wordt een kruidige krachtige koffie uit Sumatra voorzien.

Overzicht diensten

Naast koffieop locatie of het inhuren van een barisat kan je bij Espresso kitchen ook terecht voor de beleving van een completen brewbar voor filterkoffie.

Overzicht diensten:

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja, inclusief espressomachine en mobiele koffiebar
  • Barista foodtruck: Geen echt foodtruck maar wel een vintage Piaggio.
  • Koffiemachine verhuur: Nee

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 131 65 729
Email: oege@espressokitchen.nl
Website: espressokitchen.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Weesp

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .