Zwarte Koffie: koffie die er toe doet gezet door een professional
28 september 2018 
1 min. leestijd

Zwarte Koffie: koffie die er toe doet gezet door een professional

Zwarte Koffie is ontstaan doordat Joffrey, toen hij met zijn vrouw en kinderen in Costa Rica woonde, Café Misión tegenkwam. Zij maakten gebruik van de koffie van lokale koffieboeren en de winst die ze hier mee maakten werd direct weer teruggegeven aan de gemeenschap door hier bijvoorbeeld ouderenzorg of hulpprojecten mee te ondersteunen.

Zwarte Koffie is een initiatief dat zoveel mogelijk koffieboeren te hulp wil schieten om de verbouwde koffie tegen een eerlijke prijs te verkopen zodat de winst de gemeenschap weer ten goede komt. Nu verzorgen ze zelfs je favoriete koffiedrank op elke gewenste locatie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De barista’s van Zwarte Koffie komen ook graag naar je evenement, om daar heerlijke, eerlijke koffie te schenken voor jou en je gasten. Hier kan je naast ‘gewone’ koffie ook kiezen uit Specialty Coffee zoals espresso en cappuccino.

Barista op locatie inhuren

Het is mogelijk om alleen een barista in te huren voor jouw event. Maar dan wel met zwarte koffie bonen.

Koffiebonen

De koffiebonen worden direct bij de boer gekocht in plaats van via een tussenpersoon. Dit resulteert in een eerlijke prijs voor de boer. Je kan zelfs een koffie abonnement nemen, waarbij je elke 4 weken verse koffie krijgt toegestuurd.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 318 260 000
Email: info@zwartekoffie.nl
Website: zwartekoffie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Gemeente: Ede

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .