Evenses: verschillende mobiele bars waaronder een koffiebar en een coffee bike
17 september 2018 
1 min. leestijd

Evenses: verschillende mobiele bars waaronder een koffiebar en een coffee bike

Een greep uit het aanbod van Evenses: complete arrangementen voor evenementen, catering, DJ’s, allerlei acts en verschillende soorten muziek. De bars die aangeboden worden zijn o.a. koffiebars, zuurstofbars en cocktailbars.

Je kunt hier niet alleen terecht voor de koffiebar voor je evenement, maar voor vrijwel alles daaromheen, van voedsel tot entertainment. Het is mogelijk om bij dit bedrijf een totaalpakket te maken voor je event.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De mobiele koffiebars zijn personaliseerbaar, van de bar zelf tot de presentatie van de koffiekaart en de kleding van de barista’s. Er is een all-in pakket samengesteld voor een vast bedrag, mocht je nog extra wensen hebben dan wordt hier een offerte op maat voor gemaakt.

De barista’s kunnen veel verschillende soorten koffie maken en maken hier met latte art ook nog een mooie presentatie van. Wil je iets anders dan een bar, dan is er ook de Coffee Bike, met een ruim aanbod aan verschillende koffiesoorten.

Barista op locatie inhuren

Geen mogelijkheid om enkel een barista in te huren.

Koffiebonen

Geen details over de koffiebonen bekend.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 085 792 0202
Email: info@evenses.com
Website: evenses.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Amsterdam

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .