Koffiebar Huren: All-Inclusive catering
14 september 2018 
1 min. leestijd

Koffiebar Huren: All-Inclusive catering

Met een team van 20 gepassioneerde barista’s wordt bij Koffiebar huren een koffie gemaakt waarbij alles klopt. Het liefst maken ze zo vaak mogelijk koffie. Ze staan op verschillende evenementen door heel Nederland en ook bij jouw evenement komen ze enthousiast koffie maken.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Een mobiele koffiebar, waarvan je de stijl zelf mag kiezen, begeleid door een kundige barista zorgt voor de cafeïne behoefte op je evenement. Of je nu iets netter wil met chique porselein of praktisch met wegwerpbekers, voor elk soort evenement en promotie zijn er verschillende opties waar je uit kan kiezen. Hierdoor kan je alles precies naar jouw wensen samenstellen.

Barista op locatie inhuren

Je kan een koffieapparaat huren zonder bar, barista of koffie, maar het kan ook andersom. Heb je wel een apparaat, maar niemand om hier koffie mee te maken? Je kan een barista inhuren, die op een gastvrije en enthousiaste wijze heerlijke kopjes koffie kan maken voor je klanten of gasten.

Koffiebonen

Omdat ze niet gebonden zijn aan een leverancier, kan altijd de koffie naar wens geschonken worden. Ze hebben uiteraard wel voorkeuren voor bepaalde koffie en gebruiken daarom koffiebonen van een hoge kwaliteit.

Als extraatje hebben ze de latte art printer, waarmee je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op het koffieschuim kan maken.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 24 357 28 72
Email: info@barcompany.nl
Website: koffiebarhuren.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Gemeente: Nijmegen

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .