MobiCcino: de lekkerste espresso op ieder evenement
23 september 2018 
1 min. leestijd

MobiCcino: de lekkerste espresso op ieder evenement

MobiCcino is met koffie op locatie begonnen met een klein rood wagentje. Het is nu uitgegroeid tot een professionele organisatie die al op veel beurzen, festivals en andere evenementen heeft gestaan.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Een omgebouwde scooter met espressomachine en een barista die hiermee lekker aan de slag kan, inclusief alle ingrediënten voor de koffie, wordt helemaal voor je geregeld. Je hoeft alleen te zorgen voor een stroomaansluiting en wanneer dit niet mogelijk is, kan er zelfs een aggregaat geregeld worden.

Voor je evenement kan je de espressobar ook inpakken naar wens, bijvoorbeeld met je logo. Andere wensen, zoals wat lekkers bij de koffie of statafels kan je ook bij MobiCcino terecht. Wil je bijvoorbeeld op kantoor een espressobar kopen of huren, dan is er de Coffee Qube. De barista’s bereiden met de apparatuur heerlijke espresso’s, cappuccino’s en andere koffies voor jou, je medewerkers en bezoekers. Ook is het mogelijk dat MobiCcino op eigen risico een Coffee Qube opent in jouw bedrijf of gebouw, uiteraard onder bepaalde voorwaarden.

Barista op locatie inhuren

Heb je zelf een halfautomaat espressomachine of zelfs een koffiebar, maar klopt er toch iets niet helemaal of kom je handen tekort? Barista’s inhuren kan ook bij MobiCcino. Ze zijn vrijwel allemaal geoefend in latte art en een aantal kunnen zelfs trainingen geven aan je personeel of aan jou.

Koffiebonen

Geen informatie bekend over de koffiebonen.

Overzicht diensten

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja
  • Barista foodtruck: Nee
  • Koffiemachine verhuur: Ja

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 70 364 35 18
Email: info@mobiccino.com
Website: mobiccino.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Den Haag

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .