Walter White’s Espresso: passie voor koffie en duurzaamheid staan centraal
18 november 2018 
1 min. leestijd

Walter White’s Espresso: passie voor koffie en duurzaamheid staan centraal

‘Making the ordinary extraordinary’ luidt het motto van Walter White’s Espresso, een koffie op locatie bedrijf dat eigenaar Nico gestart is vanuit zijn passie voor koffie. De klant staat centraal, het maakt niet uit hoe je je koffie het liefst drinkt (met melk, met suiker of zonder), als je er maar van kan genieten. Duurzaamheid is erg belangrijk voor Nico. Naast koffie bestaat het aanbod ook uit andere warme dranken en wat lekkers.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Met gebruik van een volledig zelfvoorzienende bus maken de enthousiaste barista’s de lekkerste kopjes koffie voor je klaar. Je kan ze vinden op markten, festivals en evenementen, maar ze zijn daarnaast ook in te huren van trouwerijen tot winkelopeningen. Weer of geen weer, de WWE koffiebus kan altijd ingezet worden. Heb je nog speciale wensen? Geef het gewoon even door en dan wordt het voor je geregeld!

Barista op locatie inhuren

De barista’s zijn niet afzonderlijk in te huren maar altijd in combinatie met de koffiebus.

Koffiebonen

De koffiebonen worden gebrand door Friedhats in Amsterdam. Dit is de koffiebranderij van vicewereldkampioen barista Lex Wenneker.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 242 26 199
Email: info@walterwhitesespresso.com
Website: walterwhitesespresso.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Amsterdam

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .