Jura Giga X8 en X8c: krachtige volautomaten voor kwaliteitskoffie op kantoor
18 september 2023 
20 min. leestijd

Jura Giga X8 en X8c: krachtige volautomaten voor kwaliteitskoffie op kantoor

De Jura Giga X8 is een krachtige koffiemachine met een indrukwekkend aantal features en unieke technologieën. Je ziet echt dat de Jura Giga X8 gebouwd werd om een groot verbruik aan te kunnen en daarbij een consistente kwaliteit te blijven leveren. Jura adviseert een maximum van 6000 kopjes per maand of een 200 kopjes per dag. Zelf zouden we het toestel aanraden voor een middelgroot kantoor, een kantine met zelfbediening of een klein restaurant. Dit kunnen we je alvast meegeven: met deze krachtpatser serveer je lekkerdere koffie dan de meeste van je concurrenten!

Verwacht je dat je kantoor dat gemiddelde vlot haalt en heb je bovendien niet zoveel tijd om de machine in de gaten te houden? Dan kan de Jura Giga X8c het verschil maken. Dat model kan je namelijk op de waterleiding aansluiten. Zo heb je dus geen waterreservoir meer te onderhouden.

De Jura Giga X8(c) EB versie heeft de volgende nieuwigheden in vergelijking met de Jura Giga X8(c) EA, de vorige versie:

  1. De EB versie heeft een compleet nieuw binnenwerk gekregen wat het toestel nog robuuster, efficiënter en intelligenter maakt.
  2. De EB versie heeft een combi-uitloop die volledig is afgestemd op de behoeften en eisen in het professionele segment.
  3. Het onderhouden is nu nog gemakkelijker geworden dankzij de TÜV gecertificieerde hygiëne en de restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan je met 1 hand eenvoudig wegnemen en legen.
  4. Daarnaast maakt het touch display op de EB versie intuïtief en eenvoudig en biedt het de grootste flexibiliteit

Zoals je ziet, is Jura altijd in de weer met de verdere vernieuwing en verfijning van zijn technologische innovaties, om zo nog completere en betere producten op de markt te kunnen brengen. Ook deze koffiemachine is een stuk functioneler en gebruiksvriendelijker geworden. Wil je precies weten hoe de Jura X8(c) geëvolueerd is? In deze review gaan we er stap voor stap door.

Inhoudsopgave

Belangrijkste kenmerken Jura X8(c) koffiemachine
Koffiedranken
Ideaal voor op de werkvloer
Plus- en minpunten
Wat is de mening van mister Barish?
Prijs Jura Giga X8(c) professionele koffiemachine
Verschillen met andere professionele modellen van jura
Technische specificaties
Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Jura giga x8c offerte aanvragen

Belangrijkste kenmerken Jura Giga X8(c) koffiemachine

Wat bij beide modellen meteen in het oog springt, zijn de twee bonenreservoirs. Die beschikken elk over een eigen, volwaardige koffiemolen met een keramisch maalwerk en een afzonderlijke maalgraadinstelling.

Ook onder de kap is de Giga X8(c) een indrukwekkend apparaat: onder andere de A.G.A., het Intelligent Pre Brew Aroma System en het Pulse Extraction Process zorgen voor de best mogelijke koffie. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? In deze review lees je het allemaal!

Strak Jura design

Het design van de Jura Giga X8(c) is ronduit prachtig, in stijlvol matzwart met zilveren accenten. De behuizing van hoogwaardige kunststof is over het algemeen goed bestand tegen vingerafdrukken en komt in elke bedrijfskeuken tot zijn recht.

De bediening verloopt via een 4,3" intuïtief touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie dat meteen te begrijpen is en dankzij de zwarte achtergrond mooi in het geheel past. Maar de echte eyecatcher is natuurlijk het dubbele bonenreservoir bovenaan. Dat maakt van de Giga X8(c) de grootste volautomaat van het hele Jura gamma. Zorg er dus wel voor dat je genoeg bovenruimte hebt om de containers te kunnen bijvullen

Jura giga x8c

Professionele Jura koffiemachines worden gekenmerkt door het compacte design.

Eenvoudige bediening

Zoals gezegd, bedien je de Jura Giga X8(c) met een 4,3 inch touchscreen-kleurendisplay. Koffiezetten verloopt volgens het one touch-principe. Je tikt gewoon de gewenste koffie aan op het hoofdmenu, waarna het zetproces wordt gestart. Tijdens het zetten kan je nog de koffiesterkte en het volume aanpassen. Dat maakt deze espressomachine ideaal voor op de werkvloer: in-depth programmeren kan, maar voor de basisvoorkeuren hoef je niet in de configuratiemenu’s te zijn.

Een handigere manier om de standaarddranken tot in de puntjes te personaliseren, is via de J.O.E. app. Daarin kan je elke koffiespecialiteit aan de hand van schuifregelaars naar je eigen smaak aanpassen. Tevreden met een van je creaties? Sla hem dan eenvoudig op onder een unieke naam. Zo zet je voortaan je droomkoffie, extra sterk en superheet bijvoorbeeld, zonder ook maar iets in te moeten stellen. One touch, all the way!

Jura giga x8c

De koffiemachine heeft een intuïtieve bediening.

Zetgroep en koffiemolen

Voor 6000 kopjes koffie per maand heb je een stevige koffiemolen nodig. Gelukkig is dat bij de Jura Giga X8(c) geen enkel probleem, want die beschikt over 2 keramische schijfmolens, één per bonenreservoir. Het voordeel van keramiek is dat de molen niet warm wordt. Als je bij RVS koffiemolens enkele koffies na elkaar zet, zal je namelijk een verbrande smaak beginnen te proeven, door de oververhitting van het materiaal. Dankzij de nieuwe Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) wordt je maalgraad elektronisch bestuurd en automatisch afgesteld. Dit zorgt jarenlang voor een betrouwbare, precieze, constante en gelijkmatige maalgraad.

De zetgroep van de Jura Giga X8 is een knap staaltje techniek. Alles zit erop en eraan voor koffie van uitzonderlijk goede kwaliteit. Wil je meer weten over de technologie achter die heerlijke koffiespecialiteiten? Lees dan snel verder!

Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©)

Voor het extractieproces kan beginnen, worden de gemalen bonen kort natgemaakt. Dat noemen we in vaktermen ‘wellen’. Dankzij het wellen komen er tijdens de extractie veel meer smaakstoffen en aroma’s vrij.

Pulse Extraction Proces (P.E.P.)

Een van de kenmerkende features van de nieuwere Jura apparaten is het Pulse Extraction Process. Bij de meeste volautomaten wordt de koffie geëxtraheerd door er in één vloeiende beweging water doorheen te persen. Bij Jura gebeurt dat net iets anders. Door middel van een pulserende beweging komen alle koffiekorrels met het water in contact. Het resultaat: perfect gebrouwen koffie met een volle smaak en een heerlijk crèmelaagje erbovenop.

Vacuüm Clean technologie

De zetgroep van de Jura Giga X8(c) kan je niet loskoppelen om te reinigen. In plaats daarvan ontwikkelde Jura de Vacuüm Clean technologie, die na elke zetbeurt de interne componenten van het toestel droogzuigt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over schimmels en plakkerige koffie- of olieresten. Bovendien zal het koffieapparaat zo veel langer meegaan.

Verstelbare combi-uitloop

De X8(c) beschikt over een uitgekiend geconstrueerde, in hoogte verstelbare combi-uitloop. De uitloop aanpassen aan de grootte van je kopje is erg belangrijk om de crèmelaag intact te houden en deze uitloop zorgt er ook voor dat verfijnde trendspecialiteiten met melk en melkschuim altijd tot in perfectie lukken. Dit dankzij de technologie voor miscroschuim. Stroomt de koffie van te hoog in je kopje, dan ontstaan er luchtbellen die het laagje sneller doen oplossen. En dan gaat de koffie natuurlijk spatten, wat zonde zou zijn met zo’n prachtige, matzwarte machine. En de Speed-functie zorgt voor koffiespecialiteiten in een recordtijd.

Koffie met melk

Het drankenassortiment van de Jura Giga X8(c) omvat maar liefst 32 verschillende koffies, waaronder een aantal uitmuntende melkspecialiteiten. Denk maar aan cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato, espresso macchiato of flat white. En weet je wat het beste is? Je kan elke drank gewoon in tweevoud zetten.

Voor koffie met melk werkt de Giga X8(c) overigens met een melkslangsysteem. Je sluit de slang aan op de combi-uitloop en maakt het andere uiteinde vast op de Jura Cool Control. Dit is een aparte melkkoeler die je melk constant op de juiste temperatuur houdt en in het deksel een rechtstreekse aansluiting heeft voor de melkslang. Ideaal dus voor op kantoor. De Cool Control is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, en met een inhoud van 0,6, 1 en 2,5 liter.

Dubbele koffiebonenreservoir

Zoals gezegd, heeft de Giga X8(c) niet één, maar twee bonenreservoirs erbovenop. Elke container heeft een inhoud van 650 gram en beschikt over afzonderlijke maalgraadinstellingen die automatisch worden aangepast, Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.). Zo heb je jarenlang een betrouwbare maalgraad die precies, constant en gelijkmatig maalt. De meeste gebruikers kiezen ervoor om één reservoir met gewone bonen te vullen en het andere met cafeïnevrije koffiebonen. Je hebt ook de optie om bonen van de twee reservoirs te mengen in een verhouding naar keuze, bijvoorbeeld 75% van het linkse en 25% van het rechtse. Leuk dat het kan, maar naar onze ervaring geeft dat zelden goede resultaten. Evengoed kan je beide reservoirs met dezelfde blend vullen en twee verschillende maalgraden instellen: bijvoorbeeld een extra fijne maling voor espresso en een grovere afstelling.

Hoe dan ook: alles begint natuurlijk bij goede koffiebonen. Supermarktbonen schieten meestal te kort op het vlak van kwaliteit en versheid. Daarom raden we aan om voor de beste koffieblends een bezoekje te brengen aan je lokale koffiespeciaalzaak. Of gewoon online bestellen natuurlijk: onze Mister Barish blends werden speciaal geselecteerd en gebrand voor volautomatische koffiemachines zoals de Giga X8(c). Als je eenmaal kwalitatieve bonen gebruikt, laat ze dan zeker niet te lang in de reservoirs liggen. Verouderde bonen verliezen, ondanks de aromabeschermdeksels, snel hun smaak. Doe de bonenreservoirs dus niet helemaal vol, maar vul ze liever af en toe wat bij.

Jura giga x8c koeffiebonen

Watertoevoer (apart: Giga X8)

Het waterreservoir van de Giga X8 heeft een inhoud van 5 liter. Best handig, zo’n grote watertank, maar net daardoor blijft er al eens wat water achter. Dat muffe water zal logischerwijs een negatieve invloed hebben op de koffiesmaak. Dagelijks de watertank verversen is dus de boodschap!

We raden ook aan om de bijgeleverde CLARIS Pro Smart-filter te installeren, want die zuivert en ontkalkt het water. Door die consequent te gebruiken, hoef je de machine dus niet meer te ontkalken. Dankzij de RFID-chip wordt hij meteen herkend. Als je dan ook nog eens de juiste waterhardheid instelt, weet de machine precies wanneer je de filter moet vervangen.

Aansluiten op de watertoevoer (Giga X8c)

Wil je je Jura Giga X8 liever rechtstreeks op de waterleiding aansluiten? Kies dan voor de Giga X8c-variant. Dit aparte model heeft geen waterreservoir, maar enkel een aansluiting voor de toe- en afvoer van water.

Afgezien van de wateraansluiting zijn beide toestellen helemaal identiek. Het voordeel van de Giga X8c is dat je geen waterreservoir meer hoeft bij te vullen en dat je de afvalwaterlade niet meer moet ledigen. Het nadeel is wel dat je de machine niet meer kan verplaatsen, eens hij op de watertoevoer is aangesloten. Maar als dat voor jou geen probleem vormt, is de Giga X8c de relatief kleine meerkost zeker waard.

Onderhoud en ontkalken

Het onderhoud van de Jura X8(c) is ook enorm gemakkelijk en net zo logisch en intuïtief als de bediening van het toestel. De geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen met 1 druk op de knop voor TÜV-gecertificeerde hygiëne.

Naast de automatische spoeling van het melksysteem en de innovatieve Vacuüm Clean technologie beschikt de Jura Giga X8(c) over nog een aantal reinigingsprogramma’s. Daardoor is het onderhoud van de machine echt een koud kunstje en kan het veel grondiger gebeuren dan wanneer je met de hand aan het schrobben gaat. Hieronder vind je een overzicht van alle onderhoudsprocedures.

Het reinigingsprogramma duurt ongeveer 20 minuten. Dit onderhoudsprogramma staat in voor een grondige schoonmaak van de zetgroep. Je hebt er enkel een Jura reinigingstablet voor nodig. Aan de hand van enkele duidelijke instructies word je door het reinigingsproces geloodst.

Het ontkalkingsprogramma is enkel nodig als je de machine zonder waterfilter gebruikt. Het neemt ongeveer 40 minuten in beslag en ontkalkt alle leidingen van het toestel. Het enige wat je nodig hebt, is een Jura ontkalkingstablet … en een beetje geduld!

Het melksysteem wordt 10 minuten na elk gebruik automatisch gespoeld. Maar de Giga X8 beschikt ook over een onderhoudsprogramma dat speciaal voor het melksysteem werd ontwikkeld. Daarvoor gebruik je het bijgeleverde reinigingsbakje en wat melksysteemreiniger. Net zoals bij de andere onderhoudsprogramma’s krijg je duidelijke instructies op het display. Tip: we raden aan om dagelijks het melksysteem even los te koppelen en onder de kraan af te spoelen. Dat is het kleine componentje onderaan de voorkant van de combi-uitloop.

De residubak heeft een inhoud van zo’n 40 pucks. Ook de afvalwaterlade is heel ruim. Beide onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasmachine en zijn er nu ook heel eenvoudig met één hand uit te halen doordat het zwaartepunt optimaal ligt. Zo wordt er niets gemorst en hou je alles comfortabel en netjes. Kies je voor de Jura Giga X8c, dan hoef je je niet meer om het afvalwater te bekommeren. Dat wordt namelijk automatisch afgevoerd via de vaste wateraansluiting.

Energiezuinige koffiemachine

Leuk, zo’n alleskunner als koffiemachine, maar dat slurpt zeker energie? Nou, gelukkig valt dat wel mee! De Giga X8c heeft een speciale Energie Spaar Modus waarmee je minder energie verbruikt als je een kopje koffie zet. Daarnaast kun je eenvoudig instellen wanneer de machine in standby-modus gaat, dan verbruikt de machine minder dan 0.5 watt. Bij vol gebruik verbruikt de machine 2700 watt.

Extra accessoires 

Met het Smart Connect accessoire connecteer je de Jura X8 via Bluetooth aan je smartphone of tablet. Download de J.O.E. app en je bent vertrokken: dranken bestellen, personaliseren en opslaan onder een unieke naam … De mogelijkheden zijn onbeperkt! En zo verloopt koffiezetten op kantoor ook 100% coronaveilig.

De Jura kopjeswarmer is het ultieme gadget voor de perfectionisten onder ons. Dankzij dit accessoire blijven je kopjes op de ideale schenktemperatuur van 55°C. Zo blijven alle aroma’s tijdens het uitschenken behouden, wat bijvoorbeeld bij koude porseleinen kopjes niet het geval is. Het S-model biedt ruimte aan 5 koffie- of 4 cappuccinokopjes. De grotere variant heeft 2 schuiven waarin telkens 6 koffie- of 4 cappuccinokopjes passen.

De Jura Cool Control is een mooi toestel dat je melk op een constante temperatuur van 4°C houdt. Vooral in een kantooromgeving kan de melk wel eens op het aanrecht blijven staan en daardoor zuur worden. Met de Cool Control blijft de melk altijd vers en hoef je niet elke keer het melkpak uit de koelkast te halen om een cappuccino te bereiden. Dit accessoire is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, en met een inhoud van 0,6, 1 en 2,5 liter.

Met de Jura intelligente betaalbox en de muntproever maak je de koffie betalend. Je connecteert de X8 met het betaalsysteem via het Smart Connect accessoire. Vervolgens stel je je eigen prijzen in. Het verbruik hou je makkelijk bij via de dagteller op de J.O.E. app.

Bedienen met je smartphone

De Jura Giga X8c is ook te bedienen met je smartphone. Op deze manier moet de machine niet aangeraakt te worden. Je plaats het kopje, je neemt je smartphone, opent de Jura app en je kiest je gewenste koffie. Deze app maakt de machine niet alleen corona proof en safe. De app zorgt er ook voor dat je je eigen koffie voorkeuren en favorieten kan opslaan op je telefoon. In de app is het wijzigen van o.a. de koffiesterkte en het watervolume kinderspel.

Jura giga x8c corona proof

Jura Giga X8c is Corona save door bediening met de smartphone

Koffiedranken: een uitgebreid aanbod

Met een keuze uit 32 verschillende, personaliseerbare dranken zal je je met een koffiemachine als de Jura Giga X8(c) niet snel vervelen. De beschikbare koffiedranken zijn ristretto, espresso, koffie, cappuccino, koffie verkeerd, caffè barista, lungo barista, espresso doppio, espresso macchiato, latte macchiato, flat white en koffie speciaal. Het mooie is dat je, met uitzondering van de espresso doppio, alle dranken in tweevoud kan zetten. Ook een grote kan koffie behoort tot de mogelijkheden.

Theeliefhebbers kunnen dan weer aan de slag met de heetwaterfunctie, die 3 temperatuurinstellingen heeft. Zo is er onder andere een afzonderlijke stand voor zwarte thee en een voor groene thee. Verder bereid je ook moeiteloos warme melk of een aparte portie melkschuim.

Jura giga x8c

In combinatie met de juiste instelling en koffiebonen drink je sublieme koffie op het werk.

Ideaal voor op de werkvloer

Op een middelgroot tot groot kantoor is de Jura Giga X8 helemaal op zijn plaats. Dankzij de hoogwaardige keramische koffiemolen en de krachtige zetgroep maak je zonder enig probleem veel kopjes koffie na elkaar. De reservoirs en de toegang tot de maalgraadknop kan je met een speciale sleutel vergrendelen. Ook kan je in het computersysteem standaardwaarden vastleggen. Zo wordt er bijvoorbeeld geen koffie verspild door foutieve instellingen.

We raden aan om het Smart Connect accessoire meteen bij te bestellen. Dat kost maar een kleine 30 euro en zorgt ervoor dat koffiezetten op het werk via de smartphone kan gebeuren. Wil je de koffiemachine voor commerciële doeleinden inzetten en ben je dus op zoek naar een manier om de koffie betalend te maken? Dan is er nu ook mobiel betalen via het nieuwe betaal- en beheersysteem Pocket Pilot 2.0. Hiermee kan je zonder contant geld betalen én daarbovenop de machine centraal bewaken zonder bijkomende infrastructuur.  Hiervoor kan probleemloos 'Payment Connect' worden geïnstalleerd, een gratis systeem dat webgebaseerd is en geen installatie van software vergt. Na het aanmaken van een account voor de Jura Pocket Pilot 2.0 beheer je zonder beperking het apparaat.

Plus- en minpunten

Plus review koffiemachine Zet twee koppen tegelijk, ook van melkspecialiteiten
Plus review koffiemachine Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.)
Plus review koffiemachine Aanpasbare combi-uitloop
Plus review koffiemachine Twee bonenreservoirs
Plus review koffiemachine Eenvoudig in gebruik
Plus review koffiemachine Ruim aanbod aan koffiedranken
Plus review koffiemachine Gemakkelijk schoon te maken
Plus review koffiemachine Zet heerlijke koffie
Plus review koffiemachine Pocket Pilot 2.0

Minus review koffiemachine Stevig prijskaartje

Wat is de mening van Mister Barish?

Met een toestel als de Jura Giga X8(c) kan je werkelijk alle kanten uit. Van een pittige espresso tot een zachte cappuccino, jij beslist hoe je hem bereidt. Het verzorgde design en de vele extra snufjes zijn leuk, maar de echte kracht van de Jura X8 ligt in de ruime mate van controle die je over je koffie hebt.

Prijs Jura Giga X8(c) professionele koffiemachine

Toegegeven, de Jura Giga X8(c) is aan de prijzige kant. Het is meteen ook de duurste machine van het Jura Giga X-gamma. Anderzijds is koffie die je met deze espressomachine zet niet zomaar koffie. De Giga X8(c) legt de lat hoog en dat proef je absoluut.

Het prijsverschil tussen de Jura Giga X8 en de Jura Giga X8c bedraagt niet veel. Als je de aanschaf van een Giga X8 overweegt met het oog op een hoog verbruik, kan de X8c zijn meerprijs zeker waard zijn.

Bij Mister Barish kopen is nooit een grote investering. Laat je verrassen door onze aanpak en geniet van de beste koffie op het werk. Bezorg ons nu je aanvraag en ontvang binnen de 24 uur je persoonlijke offerte voor de Jura Giga X8(c) professionele koffiemachine.

Jura giga x8c offerte aanvragen

Verschillen met andere professionele modellen van Jura

Jura Giga X8(c) versus Jura Giga X3(c)

Deze twee machines hebben veel met elkaar gemeen, alleen heeft de Jura Giga X8(c) nog iets meer functies en een groter bonenreservoir. Dat moet wel, want de Giga X8(c) is gericht op een maandelijks verbruik van maar liefst 6000 kopjes koffie, terwijl de Giga X3 aan een gemiddeld maximum van 3600 komt.

Beide machines werden uitgerust met dezelfde keramische koffiemolen, alleen heeft de Giga X8(c) er twee. Dit beest van een toestel heeft dan ook twee aparte bonenreservoirs, die elk over een afzonderlijk maalwerk beschikken en de A.G.A. heeft, wat ervoor zorgt dat de maalgraad elektronisch bestuurd en afgesteld wordt. Qua onderhoud zijn beide toestellen ook voorzien van de Vacuüm Clean technologie. Deze technologie maakt het onderhoud heel erg gemakkelijk, want het zorgt ervoor dat na elk gebruik de zetgroep automatisch droog wordt gezogen.

Wil je je koffiemachine rechtstreeks op de waterleiding kunnen aansluiten? Ook de Giga X8 heeft een variant met een wateraansluiting in plaats van een reservoir, namelijk de Jura Giga X8c.

Jura Giga X8c koffiemachineJura Giga X3c koffiemachine

Technische specificaties

Koffie zetten
Koffiespecialiteit: Koffie, Espresso, Koffie met melk
Soort koffie: Koffiebonen en een klein reservoir voor gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt: 1 tot 2
Geschikt voor melkspecialiteiten: Ja, Koffie verkeerd, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato, Espresso Macchiato
Instelbare koffiesterkte: Ja
Instelbare koffievolume: Ja
Instelbare watertemperatuur: Ja
Heetwaterfunctie: Ja
Inhoud waterreservoir: 0 liter, direct aan te sluiten op watertoevoer
Inhoud bonenreservoir: 2 x 650 gram
Hogedrukpomp: 2 stuks

Gebruikersgemak
Display: Ja, met touchscreen en draaiknop
Geïntegreerde koffiemolen: Ja, keramisch
Kopjes warmhoudplaat: Nee
Afneembaar waterreservoir: Ja
Standby functie: Ja
Automatisch uitschakelen: Ja

Reiniging
Zetgroep onderhoud: Met behulp van automatisch reinigingsprogramma
Instelbare waterhardheid: Ja
Ingebouwde filter: Optie (CLARIS Pro Smart-filter)
Type ontkalkingsprogramma: Via melding, automatisch. Met ontkalkingstabletten.
Uitneembaar lekbakje: Ja
Automatisch reinigingsprogramma: Ja
Schoonmaakindicatie: Ja

Fysieke eigenschappen
Hoogte: 56,5 centimeter
Breedte: 32 centimeter
Diepte: 49,7 centimeter
Gewicht: 19 kg
Materiaal behuizing: Aluminium en kunststof
Verwarmingssysteem: Thermoblok (2 stuks)
Kleur: Aluminium Chroom

Energie
Vermogen: 2700 watt
Vermogen in standby: minder dan 0,5 watt

Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan.
Nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak, onze koffie experts en barista’s helpen je graag. We nemen snel contact met je op.


Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Het professionele Jura koffiemachine assortiment bestaat uit zo’n 9 koffiemachines. Op basis van het koffie DNA van je organisatie kom je tot een passende machine. Dit is het overzicht van klein naar groot verbruik.

Jura WE6: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE6 is een eenvoudige maar krachtige professionele koffiemachine voor zwarte koffie. Het apparaat zet de beste espresso, ristretto en gewone koffie met één druk op de knop. Enkele espresso of zwarte koffie dus geen melkdranken.

Jura WE6

Jura WE8: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE8 is in basis vergelijkbaar met de WE6 maar dit prachtige apparaat zet ook de heerlijkste koffie en kan zelfs melkspecialiteiten zetten. Een uitstekende machine voor veelvuldig gebruik, en het is ook nog eens heel eenvoudig te bedienen.

Jura WE8

Jura X6: tot 80 kopjes per dag
Een koffiemachine voor op het werk met liefhebbers van espresso en zwarte koffie die geen behoefte hebben aan cappuccino’s or andere koffiedranken met melk.. Deze espresso-automaat is uitgerust met allerlei nieuwe technologieën om heerlijke kopjes koffie te kunnen zetten.

Jura X6

Jura X8: tot 80 kopjes per dag
De Jura X8 koffieautomaat is echt een topmachine en is van alle nieuwste technologieën voorzien. Met een capaciteit van tot 80 kopjes koffie per dag is dit een uitstekende machine voor kleinere bedrijven.

Jura X8

Jura X10: tot 80 kopjes per dag
De Jura X10 is een topper voor gebruik op een klein kantoor. Wat je ook wilt: deze professionele koffiemachine kan het. Het enorme koffiebonenreservoir heeft een capaciteit van 1.000 gram, daar ben je dus wel even zoet mee. Met de nieuwste Jura-technologieën kan deze machine een heerlijk kopje koffie zetten.

Jura X10

Jura Giga X3: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3 is een echte budgettopper die maar liefst 34 soorten koffie en koffiedranken kan zetten. Deze koffieautomaat mist alleen enkele van de nieuwste technologieën en opties, maar dat maakt de koffie niet persé minder lekker.

jura Giga X3 koffiemachine

Jura Giga X3c: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3c is ongeveer dezelfde koffiemachine als de Giga X3, maar in plaats van telkens water te moeten bijvullen kan je ze aansluiten op de vaste watertoevoer.

Jura Giga x3c

Jura Giga X8: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8 heeft bovenop een opvallend design dat mooi staat in iedere bedrijfskeuken ook twee bonenreservoirs. Daarnaast is de machine voorzien van keramische molens. Je kunt met deze machine maar liefst 32 verschillende dranken zetten. Zo zit er voor iedere koffieliefhebber wat bij, maar met de heetwateruitloop hou je ook theeliefhebbers tevreden.

Jura Giga X8


Heb je een vraag over Jura professionele koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Jura Giga x8c offerte aanvragen


Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .