Capriole Café, kwaliteit tot in de puntjes
08 februari 2019 
1 min. leestijd

Capriole Café, kwaliteit tot in de puntjes

Capriole Café, een koffiebranderij gelegen in de Binckhorst in Den Haag. Al sinds 1975 branden zij hun koffiebonen vers, biologisch en altijd eerlijk. Aan het roer staan broer en zus Pascal en Joyce Ultee. Bij Capriole heeft elk kopje koffie een eigen verhaal, speciaal gebrand voor liefhebbers met een eigen verhaal.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Ietwat verstopt op een fraaie plek, is Capriole Café gevestigd in een mooi industrieel pand. Hier vind je zowel de koffiebranderij als het restaurant, samen met de ruimtes waar workshops worden gegeven.
De koffiebonen worden gebrand volgens het slow roast principe. Langzaam en met liefde, om alle unieke smaken en aroma’s volledig tot hun recht te laten komen.
In het Café ben je de hele dag welkom om te genieten van de vers gebrande fairtrade en biologische koffie. De kaart is ruim en barista’s serveren de lekkerste cappuccino’s, espresso’s, lungo’s, flat white of French Press gezet met de Cafetiére.
Daarnaast worden er ook koffie- en baristaworkshops gegeven. Deze kunnen worden geboekt zowel privé als zakelijk.

Koffiebonen

De specialty coffees van Capriole zijn afkomstig uit landen van over de hele wereld; Azië, Afrika en Zuid-Amerika.
In het restaurant zijn afwisselend diverse melanges te verkrijgen, zoals:

  • Capriole Paso Fino Melange, een licht gebrande koffie met een frisse smaak en zoete aroma’s van perzik, melkchocolade, floraal en karamel.
  • Capriole Flores Melange, een medium gebrande koffie, met zachte kruidige smaken en aroma’s van noten, amandelspijs en pure chocolade.

Via de webshop is er een groot assortiment aan single origin coffees verkrijgbaar. Dit zijn zowel Robustabonen als 100% Arabicabonen.

Verkoop

Vers gebrande koffie voor thuis is te koop in Capriole Café, maar ook via de webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Carpiole Café
Fokkerkade 18
2516 CC Den Haag

Openingstijden:

Donderdag t/m maandag van 9.00u – 23.00u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 70 701 1010
Website: capriolecafe.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .