Koffiebranderij Lucifer koopt eerlijke koffie
12 september 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Lucifer koopt eerlijke koffie

Koffiebranderij Lucifer bezoek je voor een goed kopje specialty coffee. Lucifer is gelegen in Eindhoven in de wijk De Bergen. Een levendige wijk, waar de koffiebranderij en de barista-bar goed tot hun recht komen. Het doel is om kwalitatief goede koffie te branden. Koffie waarbij je de passie proeft. Een koffie waar iedereen van houdt, maar dan toch net even anders.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij worden de koffiebonen op authentieke wijze gebrand. Het brandproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Zo mogen de koffiebonen niet verbranden, maar moeten wel alle aroma’s helemaal tot uiting kunnen komen. Dat levert de lekkerste koffie op. Het branden gebeurt op een Probat koffiebrander. Deze staat achterin de koffiebar opgesteld. De barista bereid de lekkerste koffies. Je kunt in de koffiebar terecht voor de meest fantastische espresso’s en filterkoffies. Laat je hier zeker eens verrassen.

Koffiebonen

Koffiebranderij Lucifer koopt eerlijke koffie. Dat wil zeggen dat boeren een eerlijke prijs hebben gekregen voor hun product. Fairtrade koffie dus. Het assortiment bestaat uit specialty coffees met ieder een eigen verhaal.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • Brazil Espresso, een koffie afkomstig van de gele koffieboon. De koffie is gebrand met een zachte zuurgraad. Heerlijk met een fris fruitige afdronk.
  • Eindje Espresso, een melange die bestaat uit koffiebonen afkomstig uit Mexico en Brazilie. De notige smaak combineert goed met de volle smaak van chocolade. Ideaal als basis voor een heerlijke cappuccino.
  • Mexico Espresso, een gewassen koffie met een vol aroma van chocolade. De zachte zuurheid maakt deze koffie tot een ideale espresso.

Verkoop

De koffie van Lucifer Coffee Roasters kan je aanschaffen via de website.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Lucifer Coffee Roasters

Koffiebranderij:
Schellensfabriek – Eindhoven

Coffee Bar:
Kleine Berg 47
5611 JS Eindhoven

Openingstijden:
De koffiebranderij is alleen na afspraak te bezoeken.

Openingsuren Coffee Bar:
maandag – zaterdag: 08:00 – 18:00
zondag: 09:00 – 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 19411046
Website: lucifercoffeeroasters.com

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .