Bakers & roasters in Amsterdam Centrum: Altijd druk door lekker eten en goede koffie.
02 juli 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Bakers & roasters in Amsterdam Centrum: Altijd druk door lekker eten en goede koffie.

Bakers & Roasters koffiebar in Amsterdam centrum is de ideale locatie voor koffie, ontbijt, brunch of lunch. Reserveren is spijtig genoeg niet mogelijk, want in het weekend is er meestal een lange rij. Voor toeristen is Baker & Roasters de perfecte plek want het menu is internationaal en uitgebreid. Op rustige momenten is het hier voor locals ook fijn vertoeven.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Het internationale karakter van Bakers & Roasters is in deze tweede vestiging nog meer zichtbaar. Er is verder gebouwd op het allooi van de vestiging in De Pijp. Ook hier hebben de Nieuw-Zeelandse uitbaters het interieur een kleurrijke verademing gegeven. Zelfs de werkplek van de barista’s is kleurrijk. De koffiemolen en halfautomaat espressomachine zijn in Braziliaanse kleuren getooid.

De service is super vriendelijk. Je waterglas wordt hier zelfs bijgevuld. Ook hier is de keuken open wat een ruimtelijk gevoel geeft. Vanuit deze keuken komen de lekkerste happen.

De koffie en lekkers erbij

De barista’s zetten koffie met Braziliaanse koffiebonen. Filterkoffie aan het menu toevoegen zou van Bakers & Roasters een volwaardige koffiebar maken. De barista’s zetten alleen op espresso gebaseerde dranken zoals cappuccino, flat white en cortado. Let wel op want elke koffie wordt gezet met een dubbel shot espresso. Natuurlijk heel fijn als je van een pittige koffiesmaak houdt. Voor een mildere koffiesmaak kies je best voor een latte macchiato.

Cappuccino drinken bij Bakers & roasters

Cappuccino drinken bij Bakers & Roasters

Het ontbijt, brunch en lunch gaat van eenvoudig tot heel uitgebreid. Voor ieders wil kan je hier lekker eten.

Gezond eten bij Bakers & Roasters

Gezond eten bij Bakers & Roasters

Op het menu staan ook lekkere vegetarische gerechten. Als melkvarianten hebben ze sojamelk en havermelk. De koffie kan ook gezet worden met decafeïne koffiebonen. Verder hebben ze ook een uitgebreide verse sappen en verschillende soorten thee.

De buurt

Bakers & Roasters Centrum is gevestigd vlakbij het scheepvaartmuseum en Nemo.

Wifi en werken

Door de drukte niet de ideale plek om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Bakers & Roasters
Kadijksplein 16
1018 AC Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Alle dagen: 8.30 tot 16.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 845 7447
Website: bakersandroasters.com

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .