Bakers & roasters in Amsterdam De Pijp: Koffie en sfeer van internationaal allooi.
02 juli 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Bakers & roasters in Amsterdam De Pijp: Koffie en sfeer van internationaal allooi.

Bakers & Roasters koffiebar in De Pijp is de perfecte locatie voor ontbijt, brunch en lunch. Spijtig genoeg kan je er niet reserveren want er staat vaak een lange rij. Het is zeker de moeite waard om even te wachten. Koffie kan je hier ook meenemen zonder wachtrij. Bakers & Roasters is een internationale hotspot in Amsterdam.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Bakers & Roasters wordt uitgebaat door een leuk stel uit Nieuw-Zeeland. De internationale sfeer en energie is een verademing en past helemaal bij de Amsterdamse internationale ontwikkeling. Het vrolijke interieur geeft je een buitenlands gevoel door de kleurrijke details. De kussentjes brengen je in Brazilië. Met de fuchsia roze lampen en de aqua grijze koffiekopjes is het kleurenfestijn compleet. Toch blijft het interieur met deze kleuraccenten licht en strak.

De koffie en lekkers erbij

De focus bij Bakers & Roasters ligt meer bij het eten dan bij koffie. Maar de Braziliaanse koffiebonen zijn de basis van lekkere koffie. De barista’s zetten alleen op espresso gebaseerde dranken. Alle espresso shots zijn wel dubbel. Kies voor een latte macchiato als je liever een mildere koffiesmaak wil. De flat white heeft zijn oorsprong in Australië en Nieuw-Zeeland en is hier dus een topper.

Cappuccino drinken bij Bakers & roasters

Cappuccino drinken bij Bakers & Roasters

Je hebt de keuze uit verschillende power ontbijten maar het kan ook heel gezond. De menukaart is internationaal, uitgebreid en divers. De hartige spies met lekkere salade is een aanrader voor de lunch. De homemade taarten en cakes zijn verrukkelijk om je buikje helemaal rond te eten.

Gezond eten bij Bakers & Roasters

Gezond eten bij Bakers & Roasters

Er zijn ook lekkere vegetarische gerechten. De koffies kunnen ook bereid worden met decafeine koffie. De melk kan worden opgeschuimd met sojamelk en havermelk. Verder hebben ze ook een uitgebreide selectie thees en verse sappen.

De buurt

Bakers & Roasters in De Pijp is vlakbij het Heineken Experience center. Hierdoor komen er veel toeristen.

Wifi en werken

Werken kan je hier ook maar als het druk is zijn er betere plekken om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Bakers & Roasters
Eerste Jacob van Campenstraat 54
1072 BH Amsterdam-De Pijp

Openingstijden:
Alle dagen: 8.30 tot 16.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 772 2627
Website: bakersandroasters.com

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .