The Sunday Roast, elke klant een geschikte koffie volgens persoonlijke smaak
07 mei 2019 
1 min. leestijd

The Sunday Roast, elke klant een geschikte koffie volgens persoonlijke smaak

Koffiebranderij The Sunday Roast is een micro branderij gelegen in Belgisch Limburg. Liesbeth Van Gysegem wilde zich als koffiebrander onderscheiden door een persoonlijke en flexibele aanpak. Kraakverse koffie, dat is wat je mag verwachten! The Sunday Roast brandt koffie om te genieten op elk moment van de dag.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de kleine koffiebranderij worden de kwaliteitskoffies op ambachtelijke wijze gebrand. Iedere koffiesoort wordt geselecteerd op aroma, body en smaak. Daardoor behoudt elke koffie zijn eigen unieke karakter. Het brandproces gebeurt langzaam en met oog voor detail. Zo ontstaan koffies met een milde smaak. De koffiebonen worden pas gebrand na bestelling, waardoor versheid kan worden gegarandeerd. De koffie wordt handmatig verpakt in zakjes, waarop de branddatum staat vermeld. De lekkerste koffie drink je binnen 2 maanden na branding. Via de website zijn de diverse koffies verkrijgbaar, net als enkele tools om slow coffee te bereiden.

Koffiebonen

Het assortiment koffie bestaat uit diverse single origine koffies en een bijzondere melange. De single origine koffies zijn van hoge kwaliteit en omdat ze licht worden gebrand, is de unieke smaak behouden. De melange werd medium gebrand en is niet alleen als espresso, maar ook als cappuccino goed te drinken.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • Me-Time melange, een heerlijke samenstelling van de beste koffiebonen. De kruidige smaak en het zoete aroma zorgen voor een zachte body en lekkere afdronk.
  • Rwanda Shanga, een specialty koffie afkomstig uit de zuidelijke regio van Rwanda. Met zijn zachte smaak en zoete aroma’s van chocolade, is het zeker een aanrader.
  • Costa Rica Pastora, een specialty coffee met een licht fruitige citrussmaak. Heerlijk te drinken als pure espresso.

Verkoop

De koffie van koffiebranderij The Sunday Roast kan je online bestellen of je kan een abonnement nemen.

Je kan de koffiebonen ook vinden bij verkooppunt:
De Wroeter boerderijwinkel
Sint-Rochusstraat 8
3720 Kortessem

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Giesen

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
The Sunday Roast
(adres niet bekend)
3724 Vliermaal

Openingstijden:

Deze koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 494 03 77 48
Website: www.thesundayroast.be

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Marco Buttiens
Door

Marco Buttiens

op 02 Jun 2021

Beste,Aan het einde van deze maand open ik een streekproducten winkeltje in Kortessem. Is het mogelijk om eens af te spreken om de mogelijkheden te bespreken? Het zou toch geweldig als ik koffie uit Kortessem kan verkopen!Mvg, Marco Buttiens

Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .