Dave’s koffiebranderij: koffie met liefde bereid
15 september 2018 
1 min. leestijd

Dave’s koffiebranderij: koffie met liefde bereid

Dave’s koffiebranderij, opgericht uit oprechte belangstelling en liefde voor verse, maar ook eerlijke koffie. Dave en Petra van Eif houden van goede smaken en kwaliteitsproducten.
Dit komt niet alleen terug in de ambachtelijke koffie die wordt verkocht, maar ook in de thee en de chocolade. Biologisch is het doel.

Dave’s koffiebranderij wil voor de liefhebber het goedkope en soms onsmakelijke kopje koffie veranderen in een kwaliteitsproduct. Specialty coffee om van te genieten.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de microbranderij komt de heerlijke geur van vers gebrande koffie je tegemoet.
De koffie wordt door de barista met zorg gebrand. Dit om de bijzondere smaken te bewaren die de koffieboon meekreeg van de omgeving waarin deze werd verbouwd. De espresso en de filter koffiebonen worden daarom niet donker gebrand. Voor de liefhebber van een sterkere espresso, is er speciale dark roast koffie.

Voor de zakelijke markt is er de mogelijkheid om een speciale koffie melange op maat samen te laten stellen.

Koffiebonen

De koffiebonen worden ingekocht daar waar het hele traject toetsbaar is, van de koffieboer tot aan de branderij. In het assortiment zitten zowel single origin koffies als ook bijzondere melanges. Al wisselt het assortiment regelmatig, vanwege de kwaliteit van de koffiebonen. Deze varieert van seizoen tot seizoen.

Een kleine greep uit het huidige assortiment:

  • Ethiopië, Limmu Kossa: een fruitige koffie, geschikt voor espresso en filterkoffie.
  • Costa Rica, Hacienda Sonora: koffie met tonen van noten en een volle en zoete body. Onder andere geschikt voor aeropress.
  • Indonesië, Rende Nao: een kruidige robusta koffie met zoete aroma`s van chocolade. Lekker als espresso, maar zeker ook als cappuccino.

Verkoop

Dave’s koffiebonen zijn zowel voor particulier als voor de horeca te koop via de webshop. Dave en Petra zijn wekelijks te zien op markten in de buurt van Hoofddorp en Amsterdam.

Overzicht diensten:

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Toper

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Dave’s koffiebranderij
Kruislaan 5
2131 WB Hoofddorp

Openingstijden:
Alle dagen: 09.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 205 40499
Website: daveskoffiebranderij.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .