The Coffee Virus: Koffie is hier passie
06 augustus 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

The Coffee Virus: Koffie is hier passie

The Coffee Virus serveert de beste espresso en filterkoffie van Amsterdam Noord. Koffie is hier passie en de zuurstof die zorgt voor verbinding. Het is veel meer dan een koffiebar maar ook een ontmoetingsplaats en een plek om geïnspireerd te werken. Het is namelijk gevestigd te midden van de A Lab. De A lab is een innovatief bedrijvencentrum met creatievelingen in media & technologie. Daarom is The Coffee Virus enkel geopend tijdens de werkweek. Maar kom hier niet alleen om te werken want het is een aanrader voor elke liefhebber van koffie en lekker eten.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

The Coffee Virus lijkt alsof je in een oude bedrijfskantine terecht bent gekomen. Een kantine die nu een leuke koffiebar is met een inspirerende energie. Waar de barista’s je met een glimlach en de beste koffie ontvangen. Een plek waar het fijn vertoeven is en waar je graag zal terugkomen.

De koffie en lekkers erbij

De verschillende koffiebonen zijn afkomstig van onder andere de bekende roaster Bocca. Alleen de beste koffiebars in Amsterdam hebben zo’n uitgebreide keuze.

Het is de plek om filterkoffie te herontdekken. Het advies is om hiermee te beginnen. Want met Chemex, V60, Aeropress en Syphon heb je de keuze uit verschillende filter zetmethodes. De goed opgeleide barista’s matchen jouw smaakvoorkeur met de juiste koffiebonen en zetmethode. Kies daarna voor een espresso of op espresso gebaseerde koffie zoals de flat white.

Naast koffie kan je hier ook terecht voor huisgemaakte taarten en de lekkerste lunch. Alles wordt hier met liefde en zorg bereid.

De buurt

The Coffee Virus is in Amsterdam Noord makkelijk te bereiken. Het is vlakbij het EYE museum gevestigd.

Wifi en werken

The Coffee Virus is één van de fijnste koffiebars om geïnspireerd te werken. Een plek voor je zakelijke lunchafspraak en om samen te werken. Het is een plek waar je makkelijk contact legt met andere creatievelingen.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
The Coffee Virus
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam-Noord

Openingstijden:
ma t/m vrijdag: 9.00 tot 16.30
zaterdag en zondag: Gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 287 09 872
Website: thecoffeevirus.nl

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .