Sas Coffee, een familiebedrijf met passie voor koffie
18 augustus 2019 
1 min. leestijd

Sas Coffee, een familiebedrijf met passie voor koffie

Koffiebranderij Sas Coffee is een familiebedrijf dat in 1947 werd opgericht. Frans Sas startte met een klein koffiebrandertje en voorzag familie, vrienden en omliggende kantoren van vers gebrande koffie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groot export bedrijf, dat koffie levert over de hele wereld. Sas Coffee is gelegen op het bedrijventerrein in Beerse. Dit is waar de Sas private label specialist zijn koffie brandt.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De koffiebranderij telt meer dan 100 medewerkers. Het is een bedrijf dat de afgelopen jaren sterk is gegroeid. De kracht zit in de verschillende private label koffies. Deze worden gebrand in diverse smaken en voorzien van verschillende verpakkingen. Dagelijks zijn er maar liefst 60 productielijnen actief om alle klanten te voorzien. Aangezien een groot deel van de koffieproductie wordt geëxporteerd, is het belangrijk om de wensen van de klanten te kennen. Zo drinken de inwoners van zuidelijker gelegen landen de koffie graag sterk en donker. Terwijl de inwoners van noordelijke landen juist houden van een zachte koffie. Bij Sas Coffee is een goed contact met de klanten altijd erg belangrijk.

Koffiebonen

Het assortiment koffie van Sas Coffee bestaat voornamelijk uit koffie capsules, koffiepads en koffie gebrand voor slow coffee. De capsules zijn compatibel voor Nespresso koffieapparaten. Er zijn veel diverse capsules beschikbaar, zoals Passionata, Ristretto en Lungo. Het is de ideale manier om zonder baristo ervaring een bijzonder kopje koffie te serveren. De koffiepads worden gemaakt voor alle Senseo toestellen. Het serveren van koffie met een lekker schuimlaagje is hierdoor gemakkelijk en snel.

Verder zijn er voor het private label assortiment diverse soorten koffie leverbaar. Een kleine greep uit het assortiment:

  • Sas Super Java koffiebonen, een klassieke melange met een zachte smaak. De koffie is samengesteld uit koffiebonen uit Zuid- en Centraal Amerika. Heerlijk te drinken als cappuccino.
  • Sas Santino, een koffie gebrand voor een heerlijke espresso met een rijke en gebalanceerde smaak.

Verkoop

De koffieproducten van Sas Koffie kan je via hun webshop bestellen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Sas Koffie NV
Dennenlaan 10
2340 Beerse

Openingstijden:

Deze koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 14 61 12 00
Website: sas-koffie.be

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .