Beste koffiemachines banner

DE BESTE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES 2022

Dit handig overzicht helpt je bij het kiezen van de juiste koffiemachine

Beste koffiemachines banner

DE BESTE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES 2022

Dit handig overzicht helpt je bij het kiezen van de juiste koffiemachine

Hoe kies je de beste volautomatische koffiemachine?

Hoe kies je de beste volautomatische koffiemachine?

Ben je op zoek naar een koffiemachine, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste volautomaat. Zo kan je elke dag genieten van de beste koffie!


We hebben speciaal voor jou een lijst met de beste koffiemachines samengesteld voor 2022. Zowel volautomaten met als zonder melkspecialiteiten.


Weet je nog niet goed welke volautomaat juist bij je past? Download dan eerst ons gratis e-book. Dit e-book vertelt je namelijk alles wat je moet weten over volautomatische koffiemachines. Zo maak je gegarandeerd de beste keuze!

Gratis e-book

Alles over volautomatische koffiemachines

Dit gratis e-book vertelt je alles over:

  • Het kopen van de juiste volautomatische koffiemachine.
  • Hoe je volautomaat instellen?
  • Welke koffiebonen voor een volautomaat en hoe ze bewaren?
  • Het optimaliseren van de koffiesmaak.
  • Hoe je lekkere koffie blijft drinken door goed onderhoud en reiniging.
  • Alles over waterkwaliteit.
  • 35 bladzijden inspiratie en kennis.
50%
Kom alles te weten over volautomatische koffiemachines
Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze!
Je gegevens zijn 100% veilig bij ons
Gratis download
E-book cover

ENKEL DE BESTE KOFFIEMACHINES

De koffiemachines van Mister Barish zijn met zorg geselecteerd. Belangrijk naast functionaliteit is duurzaamheid een van de meest essentiële onderdelen, zodat efficiency in onze serviceverlening wordt gegarandeerd.


We hebben voor Jura gekozen omdat deze machines van Zwitsers fabricaat niet alleen mooi ogen, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn.


Voor Melitta kozen we omdat deze machines van Duits fabricaat erg compact zijn en Melitta komt zelfs aan huis voor dringend onderhoud.

De beste koffiemachines zonder melk

jura e4 versus jura ena 4
1.

Jura E4

De Jura E4 is de nieuwste koffiemachine van Jura die zich 100% focust op zwarte koffie. Met één druk op de knop bereid je de lekkerste koffies en espresso's. Deze volautomaat werd voorzien van de Professional Aroma Grinder, die 12% meer aroma uit je koffiebonen haalt, en het allernieuwste zetproces met 3D weltechnologie. Dit zetproces gaat ervoor zorgen dat het water de koffie binnenstroomt via maar liefst 13 verschillende punten. Heerlijke koffie gegarandeerd!
Melitta Purista silver volautomatische koffiemachine
2.

Melitta Purista

De Melitta Purista is een fluisterstille volautomatische koffiemachine die uitsluitend gericht is op de bereiding van perfecte koffie. De machine is makkelijk te bedienen met duidelijke knoppen op een groot frontpaneel. Met slechts 20cm breedte neemt  dit compacte apparaat niet veel plek in op het aanrecht in de keuken.
Jura ENA 4 koffiemachine
3.

Jura ENA 4

Met de Jura ENA 4 heb je voor een schappelijke prijs uitstekende koffie zonder al te veel toeters en bellen. De ingebouwde Aroma G3-koffiemolen zorgt voor een aromatische maling en dankzij de Vacuüm Clean technologie blijft de machine altijd droog en schoon.

De beste koffiemachines met melk

Jura E8 Moonlight Silver
1.

Jura E8

De Jura E8 kwam als beste uit de test bij de Consumentenbond in 2017 en werd in november 2020 helemaal vernieuwd. Wat deze volautomaat van de goedkopere E6 onderscheidt, is het One Touch systeem. Zo heeft de E8 een automatische melkopschuimer waarmee je met één druk op de knop een heerlijke cappuccino of latte macchiato zet en kan je het systeem ook met één druk op de knop reinigen. Dankzij de Professional Aroma-koffiemolen geniet je van nog aromatischere koffie.
Siemens koffiemachine TQ705R03
2.

Siemens EQ.700

De Siemens EQ.700 is de nieuwste bean to cup espresso machine van Siemens die je de wereld van koffie laat zien met 1 swipe. Dit toestel is niet alleen mooi en modern, maar zet ook nog eens  de beste koffies van 10 verschillende landen over de hele wereld. Elke koffiedrank zet je met 1 druk op het touchscreen of via je smartphone en in tweevoud. Zelfs de koffie met melk.
Melitta Barista T Smart volautomatische koffiemachine
3.

Melitta Barista T Smart

De Melitta Barista T Smart of ook de Barista Touch Smart is een prachtige volautomatische koffiemachine die echt van alles kan. Net zoals bij de andere volautomaten van Melitta zou je niet zeggen dat het een Duitse volautomaat is. Dit komt door de strakke lijnen en eenvoudige kleuren, waardoor het eigenlijk de uitstraling heeft van een Italiaanse machine. Deze machine heeft een bonenreservoir met twee kamers van elk 135 gram en kan 18 verschillende koffiesoorten zetten. Dankzij de 4 gebruikersprofielen kan je het apparaat ook heel goed naar je smaak aanpassen en het haalt de meeste aroma's en smaken uit je koffiebonen waardoor ontzettend lekkere koffie, waaronder cappuccino, gezet wordt. 

Veelgestelde vragen

FAQ Beste koffiemachines

Wat is de beste koffiemachine?

De beste koffiemachine verschilt van persoon tot persoon. Om te weten te komen welke volautomatische koffiemachine bij jou past kan je best ons gratis e-book downloaden. Zo kies je de beste volautomaat die bij je past.

Waarom je koffiemachine bij Mister Barish kopen?

Elke koffiemachine wordt door onze barista's en koffie experts onderworpen aan een zeer uitgebreide test en ze worden ook uitgebreid gereviewd. Bovendien ontvang je op elke machine 25 maanden garantie.

Wat is de gemiddelde levensduur van een koffiemachine?

Er zijn verschillende factoren die de levensduur van je koffiemachine beïnvloeden. Zo spelen gebruiksintensiteit. reiniging en onderhoud een grote rol.

Ik heb een andere vraag over koffiemachines. Waar kan ik deze stellen?

Voor andere vragen kan je terecht bij onze koffie experts via hello@misterbarish.com of op het nummer 03 555 70 50

ALLE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES werden uitgebreid getest en gereviewd :

Jura        Siemens       Philips        Saeco         De'Longhi        Melitta