Franke koffiemachine voor de ultieme koffie op het werk
16 december 2019 
6 min. leestijd

Franke koffiemachine voor de ultieme koffie op het werk

Elke Franke koffiemachine wordt in Zwitserland gemaakt. De innovatieve volautomatische apparaten zijn er voor bijna elk capaciteitsniveau. Voor bijna elk bedrijf is er een passende oplossing. Met de recent ontwikkelde iQflow technologie hebben ze de volgende stap gezet voor optimale koffie extractie proces. Het personaliseren van je koffie smaak gaat nu nog eenvoudiger. Met de Franke professionele koffiemachines serveer je de allerbeste koffie op het werk in combinatie met de juiste koffiebonen.

Inhoudsopgave

Franke: het bedrijf
5 redenen om een Franke koffiemachine te kopen
Assortiment Franke professionele koffiemachines
        A300 koffiemachine
        A400 koffiemachine
        A600 koffiemachine
        A800 koffiemachine
        A850 koffiemachine
        A1000 koffiemachine
Offerte voor Franke koffiemachine
Conclusie
        A300 koffiemachine (beschikbaar zomer 2020)

Offerte aanvraag Franke professionele koffiemachine

Franke: het bedrijf

Franke is meer dan 100 jaar geleden opgericht. Dit Zwitserse bedrijf heeft meer dan 10.000 medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in professionele voeding en water systemen. In Nederland kennen we dit bedrijf vooral van de professionele koffiemachines. De koffiemachines zijn innovatief en degelijk maar hebben zoals de meeste Zwitserse producten een saai ontwerp. Lekker koffie op het werk draagt bij aan de werkbeleving. Dit zijn 5 redenen waarom Franke een optie zou kunnen zijn.

Franke koffiemachine bedrijf

Franke heeft als doel de allerbeste koffie te serveren. Ze laen niets aan het toeval over.

5 redenen om een Franke koffiemachine te kopen

1. Koffie oplossingen op maat

Voor het Franke assortiment maakt het niet uit hoeveel koffie er per dag gedronken wordt. Voor elk capaciteitsniveau is er een oplossing.

2. Technologie

Elke koffiemachine is voorzien van de iQFlow technologie. Deze vernieuwing zorgt voor een constante druk tijdens het extractie proces. Dit is het moment waarbij alle goede elementen uit de koffiebonen worden gehaald. Het zorgt er voor dat het resultaat van gecreëerde smaakprofiel ook constanter is.

3. Zeer goed melkschuim

Het beste melkschuim wordt door een barista en een stoompijpje gemaakt. Voor volautomaten is dit altijd een moeilijk proces geweest. Het is een optie bij Frank maar de FoamMaster zorgt voor zeer goed melkschuim. Voor een zetten van een cappuccino is dit onontbeerlijk.

4. Bediening

De Frank koffiemachines hebben dan niet het mooiste design maar ze hebben wel een prettige bediening.

5. Kwaliteit en onderhoud

Franke werkt alleen met kwaliteitsvolle materialen. Om een lange levensduur te garanderen is een dagelijkse reiniging ontzettend belangrijk. Ook hiervoor heeft de fabrikant handige technologie ontwikkeld. De EasyClean en de CleanMaster zorgen voor een deels automatische reiniging.

Assortiment Franke professionele koffiemachines

Met dit assortiment is er voor elk type bedrijf of organisatie een koffie oplossing:

Franke A300 koffiemachine

De Franke A300 koffiemachine brengt efficiëntie en de beste koffie samen. Deze volautomaat is de uitbreiding op de al zeer succesvolle professionele A serie. Deze compacte koffiemachine zorgt er voor dat kleinere teams ook kunnen genieten van de lekkerste koffie met de gebruikerservaring waar Franke zo bekend voor staat. De beste koffie ervaring wordt toegankelijk voor teams en organisaties tot 15 medewerkers. Wil je echt van A tot Z met je hele team van koffie genieten dan is deze machine aan absolute aanrader. Want met de EasyClean en helemaal met de CleanMaster is ook het onderhoud kinderspel.

Franke A300 koffiemachine met FoamMasterFranke A300 koffiemachine met FoamMaster

Franke A400 koffiemachine

De geavanceerde technieken van de Franke A400 professionele koffiemachine zorgen ervoor dat iedereen nu kan genieten van dat perfecte kopje koffie op het werk. De middelgrote capaciteit van dit model maakt het uiterst geschikt voor de iets kleinere organisaties. Het display helpt mee om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. Afhankelijk van de voorkeuren kan je de machine modulair opbouwen.

Franke A400 professionele koffiemachine

Franke A400 professionele koffiemachine met de FoamMaster als extra module

Franke A600 koffiemachine

De Franke A600 koffiemachine is veelzijdig om alle mogelijke uitbreidingen te realiseren. Op deze manier kun je precies voorzien in de behoeftes van de gebruikers. Met de opties zoals schuimlaag, extra aroma’s en de keuze in de koffiesoort is er voor ieder wat wils.

Franke A600 professionele koffiemachine

Franke A600 professionele koffiemachine met extra modules: FoamMaster en betaalterminal

Franke A800 koffiemachine

Met de Franke A800 koffiemachine zijn er ontelbare variaties in koffie en er komen er dagelijks meer bij. Iedereen heeft zijn eigen specifieke smaak, wat voor dit apparaat geen enkel probleem is. Van het melkschuim tot eventuele siropen in de koffie, er is werkelijk vanalles mogelijk. Deze machine draagt zeer positief bij aan beleving van koffie op het werk of grote groepen mensen. De capaciteit van deze machine is tussen de 25 en 60 mensen.

Franke A800 professionele koffiemachine

Franke A800 professionele koffiemachine met de kopjeswarmer als extra module

Franke A850 koffiemachine

De FoamMaster 850 zorgt voor een intensere koffie-ervaring, of de situatie nou zelfbediening is of er servicepersoneel is dat zorgt voor dat heerlijke, gepersonaliseerde kopje koffie. Dit apparaat heeft allerlei opties waarmee je je koffie helemaal kan aanpassen naar hoe jij hem het lekkerst vindt. Koffie op het werk wordt zo een beleving. Met de juiste koffiebonen wordt zelfs de allerbeste koffie geserveerd.

Franke A850 koffiemachine

Franke A850 professionele volautomatische koffiemachine met de FoamMaster

Franke A1000 koffiemachine

De A1000 is de meest veelzijdige uit het assortiment. Je kan je favoriete koffie zelfs verder personaliseren door het toevoegen van allerlei aroma’s. Het Flavour Station maakt je specialty coffee nòg specialer.De Franke A1000 is een echte ‘game changer’!

Franke A1000 professionele koffiemachine

De Franke A1000 koffiemachine met alle extra modules zoals de kopjeswarmer em betaalterminal

Offerte voor Franke koffiemachine

Koffie op het werk met Mister Barish zijn de beste machines en koffiebonen op elkaar afgestemd in een uniek alles in één concept.

Bij Mister Barish betaal je nooit een grote investering. Laat je verrassen door onze aanpak en geniet van de beste koffie op het werk. Vraag nu aan en ontvang binnen 24u je persoonlijke offerte voor een Franke professionele koffiemachine.

Offerte aanvraag Franke professionele koffiemachine

Conclusie

Met Franke wordt goede koffie gezet met professionele machines die van topkwaliteit zijn. Dit mag je natuurlijk verwachten van een Zwitsers bedrijf. Voor de meeste bedrijven hebben ze een geschikte oplossing voor espresso koffie. Voor grote productie faciliteiten met veel medewerkers die tegelijkertijd pauze hebben zijn de volautomaten minder geschikt. Hiervoor kan je beter kijken naar de filterkoffie oplossingen van Animo.

Heb je een vraag over Franke professionele koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Offerte aanvraag Franke professionele koffiemachine

Franke A300 (beschikbaar vanaf zomer 2020)

De Franke A300 is beschikbaar vanaf zomer 2020. Frank richt zich met deze machine tot teams en organisaties van maximaal 15 medewerkers of gemiddeld maximaal 50 koppen koffie per dag.

Franke A300 professionele koffiemachine

Koffiemachine ideaal voor premium koffie in het kleinere bedrijfssegment

De Franke A200 koffiemachine is uit het assortiment gegaan.

Franke A200 koffiemachine

Met de Franke A200 professionele koffiemachine kunnen de meest geliefde en dus meest voorkomende koffievariaties gezet worden. Het apparaat is bedoeld voor kleine of middelgrote bedrijven die graag speciale koffiesoorten schenken, maar dan wel van goede kwaliteit. Met de A200 koffiemachine kan je zo’n 75 kopjes koffie per uur zetten.

Franke A200 professionele koffiemachine

Franke A200 professionele koffiemachine met extra goed melkschuim door de FoamMaster als extra module

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .