Een Animo koffiemachine is de oplossing voor elk bedrijf
15 december 2019 
4 min. leestijd

Een Animo koffiemachine is de oplossing voor elk bedrijf

Animo koffiemachines worden gemaakt in het Nederlandse Assen. Het bedrijf staat voor uitstekende koffie, gezet door hoogwaardige machines in een mooi design. Met het uitgebreide assortiment heeft Animo een koffie oplossing voor elk type bedrijf of omgeving. Animo geeft koffie op het werk een nieuwe beleving door design en goede koffie met elkaar te combineren.

Inhoudsopgave

Animo: het bedrijf
5 redenen om een Animo koffiemachine te kopen
Assortiment Animo professionele koffiemachines
        OptiMe koffiemachine
        OptiBean koffiemachine
        OptiFresh koffiemachine
        Combi Line koffiemachine
Offerte voor Animo koffiemachine
Conclusie

Offerte aanvraag Animo professionele koffiemachine

Animo: het bedrijf

Animo is opgericht in 1950 met de kleinschalige verkoop van koffiezetapparaten in een winkel in het Nederlandse Amersfoort. Het bedrijf groeide snel, Om het uitgebreide assortiment professionele koffiemachines zelf te blijven produceren hebben ze in 1962 een vestiging geopend in Assen. Daar zijn ook de eerste internationale stappen gezet.

Animo is een modern bedrijf dat met de volledig nieuwe huisstijl helemaal klaar is voor de toekomst. Dit wordt ook herkend door verschillende prijzen zoals de Red Dot Award.

Animo koffiemachines

Animo koffiemachines worden in Assen, Nederland vervaardigd

Vandaag de dag worden alle koffiezetapparaten en benodigdheden in de fabriek in Assen vervaardigd. Dat doen ze heel enthousiast en klantgericht op basis van volgende 5 redenen.

5 redenen om een Animo koffiemachine te kopen

1. Team / medewerkers

De Animo medewerkers zijn ontzettend enthousiast, hebben oog voor detail en zullen er elke dag aan doen om de beste koffiemachines op te leveren. Dat is ons opgevallen bij ons bezoek aan het hoofdkantoor en de fabriek in Assen alsook aan het verkoopkantoor in België.

2. Kwaliteit

Elke koffiemachine is van hoogwaardige kwaliteit met als doel de beste koffie zetten. Dat doen ze keer op keer op gebruiksvriendelijk manier en met veel keuzemogelijkheden. Elke machine heeft een lange levensduur en is makkelijk te onderhouden. Dat is de kwaliteit waar Animo voor staat. De kwaliteit ontstaat door kennis, ervaring en toewijding.

Ze kennen een hoge klanttevredenheid en een optimale prijs kwaliteitsverhouding. Sinds 1994 is de hoge kwaliteitsstandaard bekrachtigd in een ISO 9001 certificaat.

3. Klantspecifieke oplossingen

Het Animo assortiment is zeer uitgebreid. Daarom kan het voor elke willekeurige koffie of thee wens van een bedrijf, een zeer goede oplossing bieden. Van kantoor tot grote productie faciliteiten. Van kleinverbruikers tot grootverbruikers.

4. Duurzaamheid en vakmanschap

Een bezoek aan de Animo fabriek heeft ons geleerd dat ze heel nauwkeurig werken met de allerbeste materialen. Voor de behuizing van de koffiemachines wordt gebruik gemaakt van RVS. Dit is niet alleen duurzaam maar ziet er zeer fraai uit. Ook voor de binnenkant van de machine wordt er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Het bewerken van roestvrij staal is een ambacht dat Animo al meer dan 68 jaar toepast.

5. Klantenservice: Kennis en expertise

De kennis en expertise is enorm, dit resulteert in een zeer goede klantenservice.

Assortiment Animo koffiemachines

Met dit assortiment is er voor elk type bedrijf of organisatie een koffie oplossing:

Animo OptiMe koffiemachine

De OptiMe heeft de reddot award 2019 gewonnen. Dat wil zeggen dat het apparaat een zeer mooi design heeft en zeer gebruiksvriendelijk is. Het is heel eenvoudig om het kopje koffie te zetten op basis van je persoonlijke smaak. Met de juiste instellingen zet je de beste koffie met vers gemalen koffiebonen.

Animo OptiMe professionele koffiemachine

De Animo Optime koffiemachine is een prijswinnaar met de bijzondere reddot award


Belangrijkste kenmerken:

+ Verse koffiebonen, vers gemalen koffie
+ Gebruiksvriendelijk
+ Compacte machine
+ Minimaal onderhoud en een lange levensduur
+ tot 125 kopjes per dag
+ Duurzaam en betrouwbaar, ook bij intensief gebruik
+ Persoonlijk design

koffiemachine is eenvoudig uit te breiden met:
+ Verse melk module
+ Koelkast
+ Koppenwarmer
+ 2 koffiemolens en 2 bonencontainers

Animo OptiBean koffiemachine

De laatste versie van OptiBean koffiemachine is in 2017 vol lof ontvangen. De machine is vergelijkbaar met de OptiMe maar het design heeft minder personalisatie mogelijkheden en is het groter van omvang. Het belangrijkste is dat de machine excellente koffie maakt vanuit een technisch perfect ontworpen zetsysteem. Daarom staat de machine  voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Animo OptiBean professionele koffiemachine

Animo OptiBean

Animo OptiFresh koffiemachine

De Animo OptiFresh zorgt voor vers gezette filterkoffie. Dit wordt ook wel fresh brew genoemd. De OptiFresh Bean, is de versie met een ingebouwde koffiemolen.
Het is een stijlvol apparaat wat bovendien duurzaam in gebruik is.

Animo OptiFresh professionele koffiemachine

Animo OptiFresh

Animo Combi Line koffiemachines

De Combi Line koffiemachines zijn ontwikkeld voor het tegelijkertijd schenken van grote hoeveelheden koffie. Animo heeft deze ouderwetse machines een modern design gegeven. Ook deze machine heeft een reddot award gewonnen.

Animo Combi Line professionele koffiemachine

Animo Combi Line

Offerte voor Animo koffiemachine

Koffie op het werk met Mister Barish zijn de beste machines en koffiebonen op elkaar afgestemd in een uniek alles in één concept.

Bij Mister Barish betaal je nooit een grote investering. Laat je verrassen door onze aanpak en geniet van de beste koffie op het werk. Vraag nu aan en ontvang binnen 24u je persoonlijke offerte voor een Animo professionele koffiemachine.

Offerte aanvraag Animo professionele koffiemachine

Conclusie

Met de professionele koffiemachines van dit Nederlandse bedrijf ben je in zeer goede handen als je medewerkers en gasten de beste koffie wil serveren. Animo doet was ze beloven!

 

Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan.
Nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak, onze koffie experts en barista’s helpen je graag. We nemen snel contact met je op.

 

Heb je een vraag over Animo koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Offerte aanvraag Animo professionele koffiemachine

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .