De Laatste Kruimel: hier blijf je verrast worden en is er volle aandacht
21 oktober 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

De Laatste Kruimel: hier blijf je verrast worden en is er volle aandacht

De Laatste Kruimel is zo´n koffiebar die je ook nog verrast als je al tientallen andere hebt bezocht. Wat een leuke en knusse plek is dit! Aandacht is het woord wat bij dit Frans aandoend zaakje steeds weer naar boven komt. Aandacht voor sfeer, aandacht voor jou, en uiteraard aandacht voor koffie!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Als je De Laatste Kruimel binnenstapt krijg je zo’n aha-erlebnis: was ik hier niet eerder? Waarschijnlijk denk je terug aan dat Franse bakkerijtje in je zomerse vakantieoord. Of was het dat Franse cafeetje waar je vorig jaar lunchte? Hoe dan ook: je waant je hier bijna in Frankrijk. Hun muziekkeuze doet er nog een schepje bovenop. Verder wordt je hier erg vriendelijk geholpen en spreekt men hun talen.

Deze koffiebar is met liefde en aandacht ingericht. Daarom is het ook een uitstekende keuze voor een break tijdens een dagje shoppen of een lunch midden op een drukke werkdag. Het interieur is deels gemaakt van pallets en kratjes, wat meteen een hele natuurlijke sfeer geeft. Knusse plekjes tegen de muur, krukken met kussens aan de bar. Goed om te weten dat dit een heel populaire koffiebar is. Dat is een goed teken uiteraard maar het betekent ook dat er op sommige momenten weinig of geen zitplekken zijn. Maar geloof ons: ook buiten geniet je volop van al dat vers gemaakte lekkers.

De koffie en lekkers erbij

Ook in Frankrijk verstaan ze de kunst van het maken van de perfecte cappuccino, dat blijkt hier wel. Jouw cortado is ook met liefde en vakmanschap gemaakt. Bij De Laatste Kruimel serveren ze niet bepaald de laatste kruimel, wat een lekkernijen allemaal. Als je voor de etalage hebt staan kijken heb je nu vast een probleem: wat moet je nemen? En wat vooral allemaal niet? Je zal een keer terug moeten komen, want het één oogt nog lekkerder dan het ander. De heerlijke taarten en brownies roepen je toe: neem mij! Maar ondertussen zien die stukken quiche er ook erg aanlokkelijk uit. En vanuit de vitrine bij de bar lachen de croissantjes je vriendelijk toe. Verder serveert men o.a. zeer divers belegde broodjes, waarbij je kan kiezen tussen klein of groot: handig!

De buurt

In een klein zijstraatje van het Rokin. Hartje centrum waar het altijd lekker druk is.

Wifi en werken

Je kan hier werken maar het is niet ideaal.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
De Laatste Kruimel
Langebrugsteeg 4
1012 GB Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08.00 tot 20.00
Zondag: 09.00 tot 20.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 423 0499
Website: delaatstekruimel.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .