CoffeeConcepts Sandwichbar: lekkerste broodjes en koffie afhalen.
16 augustus 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

CoffeeConcepts Sandwichbar: lekkerste broodjes en koffie afhalen.

CoffeeConcepts Sandwichbar is de tweede vestiging van deze leuke koffiebar. Bij deze vestiging in de Reguliersdwarsstraat ligt de nadruk meer op het afhalen van koffie en lekkere broodjes. Niet een plek om rustig te zitten en te werken.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Deze vestiging is niet helemaal vergelijkbaar met CoffeeConcepts in Amsterdam-Zuid. Hier is het alleen mogelijk om aan de raam te zitten. Het is op afhaal gericht. Maar er is hier ook een PR bureau gevestigd. Net zoals de vrolijke attente bediening is dit wel vergelijkbaar met de vestiging in Zuid.

De koffie en lekkers erbij

Bij CoffeeConcepts Sandwichbar eet je lekkere broodjes en drink je verse sapjes. Je kan hier terecht vanaf ontbijt, het drukste moment van de dag is rond lunchtijd. Alles wat ze hier maken is homemade.

De koffie zetten is hier meer routine dan met de beleving van een echte barista. Slechts de keuze uit één soort koffiebonen en geen filterkoffie. Elke koffie op het menu is op basis van een espresso. Je hebt de keuze uit espresso, caffè latte, espresso macchiato, cortado, cappuccino of een americano. De alternatieven voor koemelk zijn soja -en amandelmelk.

De ideale plek voor je dagelijks broodje met een opkikkerend cafeïne shot.

De buurt

Midden in Amsterdam centrum aan het begin van de Reguliersdwarsstraat.

Wifi en werken

Hier kan je niet goed werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
CoffeeConcepts Sandwichbar
Reguliersdwarsstraat 4
1017 BM Amsterdam-Centrum

Openingstijden:

ma t/m vrijdag: 8.00 tot 16.00
zaterdag: 9:00 tot 16:00
zondag: 10.00 tot 16.00

Contact:
Telefoon: +31 (0)2 23 33 231
Website: coffeeconcepts.co

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .