Cloud Art & Coffee: kunst kijken onder het genot van lekkere koffie
18 oktober 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Cloud Art & Coffee: kunst kijken onder het genot van lekkere koffie

Cloud Art & Coffee in de Jordaan is veel meer dan een koffiebar. Tijdens het genieten van lekkere koffie kan je er namelijk ook op je gemak kunst kijken. Mocht je alle art hebben gezien, dan is uit het raam mensen kijken ook altijd leuk, zeker in Amsterdam. Hier verveel je je geen moment!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Zodra je koffiebar Cloud Art & Coffee voor de eerste keer binnenstapt overvalt je even de twijfel. Ben ik wel goed? Is dit wel een koffiezaak? Voordat je weer naar buiten loopt kijk je nog eens goed en zie je dat het óók een koffiespot is maar zeker ook een soort eigenzinnige galerie. Wat een ingenieuze combi! Men presenteert hier diverse tijdelijke tentoonstellingen. Dus of je nou houdt van kunstvoorwerpen, schilderijen of gek bent van fotografie: het loont de moeite om hier regelmatig binnen te lopen. Eigenlijk is het interieur bij ieder bezoek weer anders. De prima koffie maakt het extra de moeite waard.

Tevens kan je hier lekker werken, bijpraten met bekenden of socializen met onbekenden. De sfeer is vrijgevig, vriendelijk, gezellig en kunstzinnig. Kortom: een fijne plek om te (ver)blijven. Leuk om te melden: de kunst is te koop. Dus wie weet kom je na een dagje shoppen en een heerlijke lunch ook nog eens thuis met dat schilderij voor boven de bank waarnaar je al maanden op zoek was.

De koffie en lekkers erbij

Praten over kunst, terwijl je het melkschuim van je Cappuccino proeft. Van een heerlijke Cortado genieten, al bladerend door een fotoboek. Je volle espresso ruiken terwijl je schilderijen bekijkt. Dat kan alleen maar bij koffiebar Cloud Art & Coffee. Liever een latte met havermelk? Ook die staat op de kaart. Je hebt overigens de keuze uit verschillende andere soorten melk.

Verder schenken ze hier heerlijke thee en volle warme chocolademelk en maken ze geweldige vers geperste sappen. Kunst kijken en er over praten maakt na een tijdje ook hongerig. Hier krijg je heerlijk bananenbrood gepresenteerd en hun acaibowls schijnen ook een aanrader te zijn. Natuurlijk is hun aanbod veel groter: een blik op hun kaart zegt meer dan een paar woorden.

De buurt

Op één van de mooiste plekken van de Prinsengracht in het hartje van de Jordaan. Met mooi zicht op de Westerkerk. Ideaal om even te onthaasten.

Wifi en werken

Bij Cloud art kom je niet om te werken maar het kan natuurlijk wel.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Cloud Art
Prinsengracht 276
1016 HJ Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 18.00
Zondag: 10.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 358 3574
Website: cloudamsterdam.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .