2 Coffee & Such: voor een shopping break op de Haarlemmerdijk
21 oktober 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

2 Coffee & Such: voor een shopping break op de Haarlemmerdijk

2 Coffee & Such is een niet hele grote maar daardoor juist super gezellige koffiebar aan de Amsterdamse Haarlemmerdijk. Dit is zo’n koffiespot waar je een relaxte break neemt, aan het eind van een dagje shoppen of om te lunchen tijdens een werkdag uiteraard.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Eigenlijk is 2 Coffee & Such zelfs groot, als je de vergelijking maakt met de kleine winkeltjes in nauwe straatjes in die buurt. Het is een fijne plek om je laptop uit je tas te halen en een paar uurtjes te werken. Maar tevens is het een mooie locatie om je laptop gewoon op te bergen en te genieten van de ambiance. Neem eens tijd voor je afspraak om bij te praten, of klets wat met andere bezoekers, als die tenminste niet wél druk aan het werk zijn. Men heeft er allerlei knusse zitjes gemaakt, van intiem tot wat groter. Het personeel is vriendelijk en heeft persoonlijke aandacht voor jou. Als het voorin druk is, vind dan wat meer rust achterin de zaak.

De koffie en lekkers erbij

Heerlijke Espresso serveert men bij 2 Coffee & Such. Hun Mocha is zeker ook een aanrader. Wil je iets lekkers bij je latte? Succes met een keuze maken uit hun aanbod. ’s Ochtends zou je kunnen starten met heerlijke yoghurt met granola, met een croissant of met een smoothie bowl. Als lunch mag je kiezen uit verschillende heerlijke Panini’s. Heb je meer zin in iets zoets? Gefeliciteerd! Zowel de taarten als cakes zijn hier echt om van te smullen, en dan hebben we nog niet eens alles genoemd!

De buurt

Juist buiten de Jordaan, op het meest westelijke punt van de Jordaan. Op wandelafstand van het Westerpark.

Wifi en werken

Het is een kleine koffiebar en daarom minder ideaal om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
2 Coffee & Such
Haarlemmerdijk 182
1013 JK Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag: 09.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 19210915
Website: 2coffeebar.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .