Blushing: op de koffie bij Gordon
26 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Blushing: op de koffie bij Gordon

Blushing is de tweede koffiebar van Gordon. Na zijn succesvolle eerste vestiging in Blaricum doet hij ’t nu ook uitstekend in Amsterdam (en Rotterdam). Zie jij net als hij koffie als benzine voor het menselijk lichaam? Op de Paulus Potterstraat moet je zijn!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

De inrichting van deze koffiebar past bij de stijl van Gordon. We zien design meubelen, bijzondere lampen en ornamenten, hier en daar wat kitsch. De medewerkers zijn duidelijk geselecteerd op uiterlijk en energieke uitstraling. Daar is ook niets mis mee, want leuk om naar te kijken. Je eet hier, gezond, vers, lekker, en met zo min mogelijk suiker. Het bijzondere van hun concept is dat je na het bestellen aan de bar direct afrekent. Als je klaar bent met eten hoef je niet te wachten op de rekening maar kan je meteen gaan. Voor elk verkocht product doneert men vijf eurocent aan het Diabetesfonds. Daarmee wordt het onderzoek naar oplossingen voor deze ziekte dus sterk ondersteund.

Blushing staat volgens hun website voor bloeiend en eigentijds, met de wilskracht om te groeien. Blushing staat ook voor blozend, blakend van gezondheid. Gordon werd geïnspireerd door de vele plekken waar je geen gezond voedsel kunt krijgen, gerechten krijgt voorgeschoteld die vol koolhydraten, vetten, E-nummers en suiker zitten. Dit moest anders! Deze zaak laat zien hoe het ook kan. Ook qua vriendelijkheid en deskundigheid scoren de medewerkers overigens goed.

De koffie en lekkers erbij

Hier mag je dus een lekkere fairtrade lungo verwachten. Ook de latte macchiato is van dezelfde kwaliteit. Natuurlijk kan je ook een americano bestellen. Vraag bij je cappuccino naar hun uitgebreide keuze in soorten melk. Tevens krijg je hier heerlijke thee en hot chocolate.

Men biedt jou bij Blushing een zeer ruime keuze aan gerechten die we onmogelijk allemaal kunnen benoemen. Om je toch een idee te geven: diverse soorten cake, taart en gebak. Super gezonde shakes, smoothies en sapjes staan ook op de kaart. Kom je ontbijten of lunchen? Neem gerust even de tijd om hun kaart te bestuderen. Werkelijk ongelofelijk, wat een aanbod. Kom je wat later op de dag en heb je zin in een borrel: men schenkt hier verschillende soorten bier, wijn en champagne. Voor de lekkere trek bestel je er een smaakvolle borrelhap bij.

De buurt

Blushing is gevestigd aan het museumplein, over het Van Gogh museum.

Wifi en werken

Hier komen veel toeristen voor hun koffie. Er zijn leukere adresjes in de buurt om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Blushing
Paulus Potterstraat 30A
1071 DA Amsterdam

Openingstijden:
Alle dagen: 08.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: –
Website: enjoyblushing.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .