Koffiebranderij Van den Poel, dagelijks vers gebrande koffie
24 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Van den Poel, dagelijks vers gebrande koffie

Koffiebranderij Van den Poel is gelegen in West–Vlaanderen en heeft sinds 2008 Jurgen Meheus als eigenaar. Het is een echte koffieliefhebber, die continu streeft naar de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit vind je terug, zowel in de service als in de producten. Gun jezelf daarom een heerlijk kopje huisgebrande koffie van Van den Poel.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De branderij is gelegen in een leuk pand, met een gezellig terras aan de voorzijde. `Dagelijks vers gebrande koffie`, dat is wat er buiten op het bord te lezen valt. De met zorg geselecteerde koffiebonen worden gebrand in een Probat koffiebrander. Bij een temperatuur van de rond de 200 graden wordt de koffie langzaam bruin geroosterd. Het proces wordt nauwkeurig in de gaten gehouden, zodat de unieke smaken niet verloren gaan. De koffie is verkrijgbaar als koffiebonen, maar ook in de gemalen vorm. In de koffiewinkel kun je terecht voor een professioneel bereid kopje koffie. Een barista serveert mooie cappuccino’s met latte art, of simpelweg een heerlijke espresso. Tevens zijn diverse geschenkmanden te verkrijgen.

Koffiebonen

Het assortiment koffie is divers. Je vindt er zowel melanges als single origin coffees.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • Mokka, een melange die uitsluitend bestaat uit eerste klas koffiebonen.
  • Super Dessert, een verrassende melange, die erg populair is in de omgeving.
  • Coffee Brazil, een koffie die de zoete smaak van honing combineert met het fruitige van rozijnen en bosbessen. Daarnaast zullen hazelnoot en cacao zorgen voor een heerlijke verrassing in de afdronk.
  • Coffee Nicuraqua, een gewassen koffie uit Nicaragua. Het is een zachte koffie met fijne aroma`s die worden gecombineerd met een vleugje sinaasappel.

Verkoop

De koffie van koffiebranderij Van Den Poel kan je in hun eigen winkel kopen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebranderij Van Den Poel
Wakkensteenweg 148
8710 Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve)

Openingstijden:

Dinsdag – Vrijdag 9:00 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:00

Contact:
Telefoon: +32 (0) 478 53 36 43
Website: www.koffiesvandenpoel.be

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .