Ohøj Coffee Company: de Utrechtse buurt verrijken met de beste koffie zonder poespas
18 oktober 2018 
1 min. leestijd

Ohøj Coffee Company: de Utrechtse buurt verrijken met de beste koffie zonder poespas

Koffiebranderij Ohøj Coffee Company is gelegen in de Rivierenwijk in Utrecht. Opgericht in 2017 door de Amerikaanse Kevin Ayers en zijn vrouw Kristin Beisler. De specialty coffee roastery en tevens espressobar zijn gelegen in een omgeving met een dorpsgevoel, maar toch prima bereikbaar. Het doel is om de buurt te verrijken met de beste koffie zonder poespas.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De koffiebranderij is gevestigd in de Ohøj Coffee Company koffiebar. Bij binnenkomst word je welkom geheten door de heerlijke geur van vers gebrande koffie. Dat kan ook niet anders, want in de koffiebar staat de Diedrich koffiebrander parmantig opgesteld in een hoek. Bijzonder aan deze koffiebrander is de onovertroffen controle die je kunt uitvoeren tijden het brandproces, vanwege de bijzondere infraroodbranders en warmtewisselaar technologie.

In Parijs heeft Kevin al heel wat ervaring mogen opdoen als chef barista en chef roaster. Hierdoor weet hij als geen ander wat koffie zetten is. Hij schenkt dan ook alleen zeer zorgvuldig bereide espresso`s en cappuccino`s volgens de klassieke schenkingen. Geen slagroom, nootjes of siroop.

Ohøj Coffee Company focust op verantwoordelijk inkopen, grondstoffen van alleen de hoogste kwaliteit en de laatste trends in technologie. De inrichting van de koffiebar is minimalistisch, maar met oog voor finesse. En dat geeft precies de koffie weer die je kunt verwachten. Puur, maar met perfectie tot in detail.

Koffiebonen

Eerlijke koffie inkopen blijkt nogal een opgave. De termen Direct Trade en Fairtrade blijken niet altijd de sleutel te zijn tot transparantie. Om die reden heeft Ohøj Coffee Company gekozen om samen te werken met één bedrijf uit Amsterdam. Zij leveren de koffiebonen, zodat Ohøj precies weet waar de koffie vandaan komt. Zo is hun (h)eerlijke koffie ook echt eerlijk.

Verkoop

De koffiebonen zijn enkel in de koffiebar te koop.

Overzicht diensten:

  • Webshop: Nee
  • Koffie abonnement: Nee
  • Koffie op locatie: Nee
  • Barista cursus: Nee
  • Koffie voor bedrijven: Nee
  • Eigen koffiebar: Ja, een espressobar

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Diedrich

Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij is gevestigd in de espressobar.
Adres: Google maps link 
Ohøj Coffee Roasting
Rijnlaan 27
3522 BB Utrecht

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.00 tot 12.00
Woensdag t/m vrijdag: 08.00 tot 18.00
Zaterdag en zondag: 10.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 57821403
Website: Geen website

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .