Koffiebranderij Blue Mountain: geen goede kop, maar goede koffie
16 juni 2020 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Blue Mountain: geen goede kop, maar goede koffie

Blue Mountain is een opvallende koffiebranderij in Zwolle. Blue Mountain is geen doorsnee koffiebrander, maar een koffiebedrijf met een verhaal. Bij een goeie kop Espresso, gezet van een uitstekende koffieboon, heb je een nog beter gesprek. Blue Mountain wil ook nog eens bijdragen aan een betere wereld.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Met Blue Mountain is er een nieuwe brand ontstaan, neergezet en doorontwikkeld door koffieliefhebbers met passie. De eigenaren zijn mensen die verschil willen maken. Er is al zoveel doorsnee in de wereld. Blue Mountain gaat alleen voor topkoffie, gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen en met behulp van de allerbeste machines. Blue Mountain heeft een totaalconcept, waarmee ze een wezenlijke bijdrage leveren aan de koffieketen van nu én de toekomst.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Bij Blue Mountain neemt men geen genoegen met minder dan heel goed. Dat geldt voor de koffiemachines, voor de accessoires en uiteraard voor de bonen. Daar begint het immers allemaal mee. De koffiebonen van Blue Mountain zijn 70 tot 100 procent Arabica en komen uit Brazilië, Colombia, Ethiopië, Guatemala, Honduras, Togo, Uganda en van Java.
Kies je voor Blue Mountain, dan gaat er een wereld voor je open, een wereld die verder reikt dan koffie alleen. Ook heerlijke cacao, koektrommels en cadeaupakketten koop je bij Blue Mountain.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Blue Mountain
Lingenstraat 6a
8028 PM Zwolle

Openingstijden:
De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 3 84 559 505
Website: bluemountain.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .