King's Coffee Company in Oudenburg, van vader op zoon
15 april 2019 
1 min. leestijd

King's Coffee Company in Oudenburg, van vader op zoon

Koffiebranderij Kings Coffee Company is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1929 door Jules Couckhuyt. Inmiddels is de koffiebranderij generaties verder en heeft zich weten te vestigen in Oudenburg. Het doel is om de lekkerste koffie te bereiden, met single origin coffees van de hoogste kwaliteit en dat tegen een normale prijs.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de branderij in Oudenburg wordt de koffie nog op ambachtelijke wijze gebrand. Doordat de koffiebonen langzaam worden geroosterd, kunnen de natuurlijke suikers karamelliseren. Net als de unieke aroma’s die langzaam vrijkomen. Gaat het brandproces te snel dan zullen de natuurlijke suikers verbranden. Hetzelfde gebeurt met de oliën in de koffiebonen. Dit zorgt voor een moeilijke vertering in de maag. De koffie van Kings Coffee Company staat garant voor een hoogwaardige koffie met veel smaak en een lichte vertering. De koffiebranderij is vernieuwd en is zo gebouwd zodat deze voldoet aan de strengste HACCP normen. Wil je graag een kwaliteitskoffie proeven, wees dan welkom in de koffiewinkel. De barista staat klaar om de heerlijkste espresso te bereiden. Of een mooie cappuccino met latte art.

Koffiebonen

De koffie bestaat uitsluitend uit een mengeling van arabica en robusta bonen. De koffie wordt verpakt in speciale soft-vacuüm verpakkingen, zodat deze langer houdbaar blijft. Gemalen koffie blijft het verst, wanneer deze wordt gebruikt binnen een maand na opening van de verpakking. Koffiebonen daarentegen blijven tot wel 3 maanden vers.
Het assortiment bestaat uit:

  • King’s Silver
  • King’s Gold
  • King’s Nature Finest
  • King’s Espresso

Verkoop

De koffie van koffiebranderij Kings Coffee Company kan je aankopen in hun bedrijfswinkel.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: /

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Kings Coffee Company
Marteelstik 10
8460 Oudenburg

Openingstijden:

Geen informatie over openingstijden bekend.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 59 434040
Website: www.kings-koffie.be

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .