Coffee Sometime serveert koffie van uitmuntende kwaliteit
20 januari 2019 
in Koffie
2 min. leestijd

Coffee Sometime serveert koffie van uitmuntende kwaliteit

Coffee Sometime. Een Russische voormalige IT’er die een koffiebar in Amsterdam runt. Als dat maar goed komt. Nou, reken maar van yes. Eigenaresse Yulia heeft met de juiste kennis en met dank aan de beste mensen uit de koffiewereld met Coffee Sometime een mooi concept en een erg leuke koffiezaak neergezet. Gaat dat zien, en proeven natuurlijk.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

In de IT had ze een goeie baan maar echt blij werd ze er niet van. Het roer ging om en hoe: ze deed de barista-opleiding bij de beste barista ter wereld en heeft nu dus haar eigen zaak.

Bij Coffee Sometime in de Constantijn Huijgensstraat ga je niet zomaar even ‘een koffie doen’, nee hier trek je er de tijd voor uit. Het design van deze koffiebar is strak en heeft warme kleuren en gebruikte materialen. De muren zijn wit, de betonnen vloer grijs, de stoelen van hout en riet. De inrichting is zeer, zeer zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd.

Trendy design tijdschriften liggen leesklaar op je te wachten. Zie hoe bijzonder mooi het daglicht hier naar binnen valt. Vanaf je stoel bij het raam heb je mooi zicht op wat er zich allemaal op straat afspeelt.

Het uiterst vriendelijke personeel maakt jouw koffiemoment helemaal af. Hier voel je je echt helemaal gast!

De koffie en lekkers erbij

Coffee Sometime moet het vooral van zijn koffie hebben maar die is dan ook van uitmuntende kwaliteit. Niet voor niets komen veel gasten hier vaak. Probeer eerst eens hun black white, dan proef je pure koffie. Ben je toe aan een karaktervolle Espresso? Hij wordt hier met passie en vakmanschap voor jou gemaakt. Zweer je bij Cappuccino? Hier smaakt hij zoals je ‘m nog nooit hebt gehad. Je kan trouwens ook vragen om havermelk of geitenmelk. Uiteraard draaien ze hier ook hun hand niet om voor een echt goeie Americano.

Zin in iets lekkers? Bij de koffie kan je bijvoorbeeld erg lekkere cake bestellen, huisgemaakt. Hierbij kan je denken aan carrotcake maar wat dacht je van honingcake? Pannenkoeken staan ook op de kaart. Coffee Sometime is tevens een prima plek om te lunchen.

De buurt

Vlakbij de Overtoom in een buurt waar er wel meer goede koffiebars zijn. Er zijn er misschien veel maar deze koffiebar springt er wel uit e voegt nog echt iets toe aan de buurt.

Wifi en werken

Je kan hier werken maar dat ga je doen als het niet zo druk is. Met de vele toeristen kan het hier redelijk druk zijn.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee Sometime
Eerste Constantijn Huygensstraat 63H
1054 BT Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 18.00
Zaterdag en zondag: 09:00 tot 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 787 13 13
Website: coffeesometime.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .