Coffee And Friends: klein oergezellig koffietentje
29 augustus 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Coffee And Friends: klein oergezellig koffietentje

Coffee And Friends is een koffiebar in Amsterdam-Oost waar je uitstekend je dag kan beginnen, lunchen of de middag kunt afsluiten. Dit gezellige koffietentje ziet eruit als een knusse huiskamer en heeft een zonnig terras. Koffie wordt gezet met de allerbeste kwaliteit premium Arabica bonen. Bovendien heb je keuze uit heerlijke lekkernijen.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Bij Coffee And Friends is het thuiskomen. Je kunt plaatsnemen in een heerlijke fauteuil of op een grote bank en genieten van de gemoedelijke sfeer, en van de overheerlijke koffie uiteraard. Ze schenken hier koffie van de San Sebastian koffiebranderij. Voor wie het nog niet weet: San Sebastian staat voor sublieme koffiebonen.

Coffee And Friends is een kleine zaak maar wel oergezellig en lekker druk. Behalve huiselijk mag je de sfeer ook zeker hip noemen. Er staan bloemetjes en kaarsen op de marmeren tafeltjes. Leuk detail: aan één muur hangen allerlei stenen mokken. Deze zijn van mensen die in de buurt wonen of werken en in deze koffiebar dagelijks koffie in hun eigen mok komen halen. Wat een milieuvriendelijk initiatief!

De barista’s zijn gastvrij, sympathiek en lief. Ze geven je persoonlijke aandacht en dragen zeker bij aan de gezelligheid in huis. Ze doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Waar ze jou kunnen helpen zullen ze dat zeker doen. Tot slot loopt er een heel lief hondje door de zaak, waar iedereen verliefd op wordt.

Coffee And Friends koffiebranderij San Sebastian

Bij Coffee And Friends wordt koffie gezet met San Sebastian koffiebonen

De koffie en lekkers erbij

Zoals gezegd wordt er bij Coffee And Friends kwaliteitskoffie geserveerd. De koffie wordt gemaakt met een espressomachine van het merk Faema. Daarnaast schenkt men ook thee (zoals verse munt of verse gember), verse sappen en smoothies. Als je weinig tijd hebt kan je hier uiteraard ook een coffee to go nemen.

Als je nog geen zin hebt in iets lekkers bij je koffie, cappuccino, espresso, americano of latte dan verandert dat waarschijnlijk al snel als je hier binnenstapt en de menukaart bekijkt. Behalve koeken, muffins en brownies heb je ook altijd de keuze uit verschillende broodjes, tosti’s, sandwiches en overheerlijke, zoete taarten. Het brood is E-nummer vrij. Kijk zeker ook eens naar hun pancakes en een absolute aanrader: hun bowls, met o.a. granola. Al hun producten zijn uiteraard 100% vers en home-made.

Coffee And Friends eten

Ook het eten is hier lekker!

De buurt

Het koffietentje is gelegen in de Czaar Peterbuurt. Dat is in de buurt van Nemo en het Scheepvaartmuseum.

Wifi en werken

Het is een kleine koffiebar waardoor werken niet ideaal is.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee And Friends
Czaar Peterstraat 135I
1018 PG Amsterdam-Oost

Openingstijden:
Maandag: 11. tot 17.00
Di t/m vrijdag: 08.30 tot 17.00
Za en zondag: 09.30 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 27262621

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .