Beter & leuk in Amsterdam Oost: huiselijke koffiebar en lunchroom
19 juni 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Beter & leuk in Amsterdam Oost: huiselijke koffiebar en lunchroom

Beter & leuk is een gezellige huiskamer koffiebar en lunchroom. Hier eet je lekker in een huiselijke sfeer. Een verademing in vergelijking met de commerciële koffieketens. Eet je vega, vegan en hou je van gezelligheid dan ga je Beter & leuk waarderen. Wil je alleen de beste koffie drinken dan is er minder een match.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Beter & leuk is een huiselijk knus plekje in Amsterdam-Oost. Waar het naast gezellig, ook lekker eten en drinken is. De mensen die hier werken geven je een welkom gevoel en zijn ontzettend aardig. Ze zorgen ervoor dat je hier zeker een tweede keer wil terugkomen. Bij mooi weer kan je buiten op een bankje zitten.

De kleurrijke kunst aan de muur en andere producten zijn te koop en zorgen ervoor dat het interieur er bij elk bezoek een beetje anders uitziet.

De koffie en lekkers erbij

De focus bij Beter & leuk ligt vooral bij lekker eten en sappen. Ze serveren vega, vegan & glutenvrij. Een gezonde levensstijl wordt hier gepromoot. Alles wordt in eigen keuken vers bereid met zoveel mogelijk biologische seizoensproducten.

Beter & leuk koffiebar met lekker eten

Het eten bij Beter & leuk is echt verrukkelijk

Koffie is beperkt tot op espresso gebaseerde dranken zoals cappuccino, latte en americano. Ook voor de koffiebonen werken ze met een locale leverancier. Bocca zorgt voor goede melanges en Single Origine koffiebonen.

Ijskoffie bij Beter & leuk koffiebar

De Ijskoffie bij Beter & leuk is heerlijk

Maar meer keuze zoals een filterkoffie zou van Beter & leuk een volwaardige koffiebar maken. De leuke mensen hier kunnen espresso zetten maar zijn spijtig genoeg geen echte barista’s.

Voor de theeliefhebber is er een uitgebreide theekaart.

De buurt

Beter & leuk in de Eerste Oosterparkstraat ligt vlakbij aan de Oostzijde van de Amstel en op 3 minuten fietsen van het Amstelstation. Deze hotspot voegt enthousiasme toe aan de buurt.

Wifi en werken

Je kan hier ook goed werken. Er is een grote tafel en goed wifi.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Beter & leuk
Eerste Oosterparkstraat 91
1091 GW Amsterdam-Oost

Openingstijden:
Alle dagen: 8u30 – 20u30

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 767 00 29
Website: beterenleuk.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .