Aroma Koffie zorgt vol liefde voor jouw koffieplezier
02 juni 2019 
1 min. leestijd

Aroma Koffie zorgt vol liefde voor jouw koffieplezier

Koffiebranderij Aroma Koffie is een familiebedrijf dat is gevestigd in Oostende. Door te kiezen voor één enkele koffie melange, keren ze terug naar de essentie van echte kwaliteitskoffie. Koffieliefhebbers krijgen zo de kans om te kiezen voor pure koffie in plaats van de industriële koffie. Een kopje koffie wordt weer een moment van puur genieten.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Het brandproces wordt in deze artisanale koffiebranderij beschouwd als het belangrijkste van alle processen. Wekelijks wordt de koffie vers gebrand. Aroma Koffie brandt de koffiebonen op een hoge temperatuur, gedurende een korte periode. De koffiebrander houdt alles nauwkeurig in de gaten, zodat de koffiebonen niet verbranden. Zodra de koffiebonen de juiste kleur hebben verkregen, worden de koffiebonen afgekoeld door middel van een lucht koelsysteem. Hierdoor blijven alle natuurlijke aroma’s behouden. De koffie dient vers te zijn, waardoor de smaak beter bewaard blijft. Aroma Koffie is beschikbaar voor zowel particulieren als voor horecazaken.

Koffiebonen

Het assortiment bestaat uit een enkele koffie melange, Aroma-Koffie genaamd. Deze melange bestaat uit 100% Arabica bonen en is een mengeling van koffiebonen afkomstig uit Guatemala, Brazilië, Honduras en Indonesië. De smaak is mild en zacht. Deze koffie melange is verkrijgbaar als koffiebonen en voor filterbereiding. De melange is zo gebrand dat deze bereid kan worden als pure espresso, maar zeker ook goed smaakt als cappuccino.

Verkoop

De koffiebonen van Aroma Koffie kan je ter plekke aankopen of ook online via hun webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Aroma Koffie
Nieuwpoortsesteenweg 288
8400 Oostende

Openingstijden:

Elke zaterdag van 10u – 15u

Contact:
Telefoon: +32 (0) 832 418 564
Website: www.aroma-koffie.be

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .