Van Goeden Huize, voor een complete koffiebeleving
08 maart 2019 
1 min. leestijd

Van Goeden Huize, voor een complete koffiebeleving

Koffiebranderij Van Goeden Huize is een ambachtelijk familiebedrijf. Opgericht in 2003 en dagelijks in de weer met het branden en serveren van de beste koffie, inclusief onovertroffen service. Zowel in Westmeerbeek als in de ruime omtrek is Van Goeden Huize een echt begrip.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De branderij en het gezellige koffiehuis zijn een ideale plek voor koffieliefhebbers. De geur van vers gebrande koffie en de goede smaken, zorgen voor een complete koffiebeleving. Wekelijks wordt de koffie hier vers gebrand. Uiteraard op ambachtelijke wijze. Langzaam en met aandacht, om alle aroma’s en smaken maximaal tot uiting te laten komen.

Het koffiehuis is gelegen in een mooie, groene omgeving. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers. Kundige barista’s serveren mooie cappuccino’s met latte art, net als zetkoffie en goede espresso‘s. De koffiekaart is gevarieerd en het maakt een bezoek daarom meer dan waard.

De koffie van Van Goeden Huize is beschikbaar voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Koffiebonen

Het assortiment koffie is gevarieerd en bijzonder. Er zijn mooie melanges verkrijgbaar, die met liefde zijn gemengd, zodat unieke aroma’s en smaken konden ontstaan. Zo is er voor iedere koffieliefhebber de perfecte koffiesmaak verkrijgbaar.

Er zijn tevens Single Origin koffies verkrijgbaar, uit diverse delen van de wereld.

Bijzonder is de Exclusive lijn die bestaat uit de volgende koffiesoorten:

  • Jamaica Blue Mountain, een absolute topper afkomstig uit het Blue Mountain gebergte. De koffie heeft een notige smaak, die wordt verfijnd door een zoete nectar-achtige afdronk.
  • Kopi Luwak, een Arabica koffie met een ietwat ongewoon verhaal. De koffiebonen worden namelijk eerst opgegeten door de Civetkat. De weg door het spijsverteringskanaal zorgt voor een unieke smaak van de koffiebonen. De naam Luwak is het Indonesische woord voor Civetkat.

Verkoop

De koffie van Van Goeden Huize kan je kopen in hun webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebranderij Van Goeden Huize
Stationsstraat
A. Van Looplein 17
2235 Westmeerbeek

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12.00u – 18.00u
Woensdag: Gesloten
Donderdag : 12.00u – 18.00u
Vrijdag : 12.00u – 18.00u
Zaterdag: 12.00u – 18.00u
Zondag: 12.00u – 18.00u

Contact:
Telefoon: +32 (0) 16 46 59 90
Website: www.vangoedenhuize.be

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .