Succes Koffie, het resultaat van meer dan 125 jaar passie en vakmanschap
20 juni 2019 
1 min. leestijd

Succes Koffie, het resultaat van meer dan 125 jaar passie en vakmanschap

Koffiebranderij Succes Koffie startte al in 1888 met de import van kwaliteitskoffie. Door de jaren heen heeft Succes Koffie de passie en het pure ambacht weten te behouden. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot een voorname leverancier van koffie voor alle koffieliefhebbers. Van de koffiedrinker thuis tot aan de horeca en zakelijke markt. Creëren van het perfecte koffiemoment is het doel.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de branderij worden uitsluitend koffiebonen van hoge kwaliteit gebrand. Dit brandproces gebeurt met aandacht en precisie. Unieke smaken en aroma’s komen tot uiting, zonder dat de koffieboon verbrandt. Koffie roosteren tot in perfectie, dat is de ambitie. Het productieproces is onlosmakelijk verbonden met het in stand houden van traditie en de puurheid van het ambacht. De koffie wordt al sinds 1888 geroosterd voor zowel particulieren, voor de horeca en voor bedrijven. Alle blends worden zo samengesteld, dat ze passen bij de doelgroep. Waarbij zachtheid en zorg voor de maag nooit worden vergeten. De koffie is verkrijgbaar via de website, net als diverse koffiemachines en barista tools. Tevens kun je bij Succes Koffie terecht voor workshops en trainingen.

Koffiebonen

De koffie van Succes Koffie is van de hoogste kwaliteit. De blends worden samengesteld op basis van traditionele familierecepten. De koffiebonen zijn afkomstig uit Azië, Midden- en Zuid Amerika.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • Hubert, een fruitige espresso blend die langzaam werd geroosterd. Dit geeft de koffie een volle body en een rijk aroma. Lekker als basis voor cappuccino.
  • Frans, een milde en langzaam gebrande espresso blend. Ideaal voor de koffieliefhebber die houdt van verrassende smaken. Perfect te bereiden als sterke espresso.
  • Aline, een licht pittige koffie die werd gebrand voor ieder koffiemoment.

Verkoop

De koffiebonen van Succes Koffie zijn online verkrijgbaar via hun webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen informatie beschikbaar)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Succes Koffie
Boomse Steenweg 30
2627 Schelle

Openingstijden:

Open van 8u tot 17u.
In het weekend telefonisch bereikbaar.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 888 10 50
Website: www.succeskoffie.be

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .