Royal Taste Company, volledig verzorgde private labels
29 januari 2019 
1 min. leestijd

Royal Taste Company, volledig verzorgde private labels

Royal Taste Company, een koffiebranderij bestaand uit 2 vestigingen, in Soest en in Wijnegem, België.
Opgericht in 2001 door Rolf Hoksbergen en Edwin van Barreveld. Royal Taste Company heeft opgemerkt dat de laatste jaren de vraag naar betere kwaliteit koffie fors is toegenomen. De focus is daarom gericht op het volledig verzorgen van de productie van private labels voor horeca en bedrijven.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Kwaliteit en innovatie zijn belangrijk bij deze koffiebranderij. In de loop der jaren heeft de branderij steeds verder uitgebreid. Inmiddels zijn er drie koffiebranders in gebruik genomen. Allen van het merk Probat. Hierop kan een totale capaciteit van 600 kg koffiebonen worden gebrand.

Verder is de koffiebranderij voorzien van een nieuwe reinigingsmachine, die de koffiebonen scheidt van productvreemd vuil, zoals steentjes en takjes.

De hoge kwaliteit wordt geleverd door een professioneel team van koffiebranders en barista‘ss, die met passie het koffieambacht uitoefenen.

Koffiebonen

De premium koffiebonen komen uit landen als Brazilië, Colombia, Ethiopië, Java en Guatemala. Naast het reguliere assortiment zijn er ook bijzondere koffiebonen verkrijgbaar uit Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaï en Jamaica.

De private label koffiesoorten worden gemengd om er buitengewoon lekkere melanges van te maken. Het mengen gebeurt secuur en professioneel, met aandacht voor de specifieke smaken en aroma’s. Zo garanderen zij dat de klant de beste espresso of filterkoffie kan serveren.

Verkoop

Royal Taste Company heeft geen webshop, maar bestellingen kunnen wel doorgegeven worden via een contactformulier op de website.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: 3 koffiebranders van het merk Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Royal Taste Company Nederland
Birkstraat 143-A
3768 HE Soest

Openingstijden:

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 33 465 51 55
Website: royaltaste.nl & www.royaltastecoffee.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .