De Mister Barish Experience Store, een koffiebar met een twist!
19 februari 2021 
in Koffie
2 min. leestijd

De Mister Barish Experience Store, een koffiebar met een twist!

Mister Barish heeft in januari 2021 een Experience Store geopend in Antwerpen. Ze bieden er niet alleen coffee to go aan, maar verkopen er ook vers gebrande koffiebonen en koffiemachines. Aan het twijfelen om een koffiemachine aan te schaffen? Dan is de Mister Barish Experience Store is dé place to be ‘int Stad’!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en koffiemachines
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Op het eerste zicht is de Mister Barish Experience Store een kleine en moderne koffiebar, maar wanneer je wat dichterbij komt zie je dat het eigenlijk meer is dan alleen maar dat! Naast coffee to go zijn er onder andere vers gebrande bonen te verkrijgen en zelfs koffiemachines!

Wanneer je voorbij loopt is het bijna onmogelijk om niet binnen te kijken door de grote ramen. De neon letters met ‘GRAB LIFE BY THE BEANS’ grijpen meteen je aandacht samen met de kleur en de vorm van het interieur. De kleur is net hetzelfde als de zakken EASY vers gebrande koffiebonen en geen enkele muur in het pandje staat recht. Alles lijkt scheef te staan, maar dit maakt deze winkel net zo uniek!

Mister Barish Experience Store interieur

Heb je nood aan vers gebrande koffiebonen? Of heb je professioneel advies nodig om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine? Spring dan zeker eens binnen in deze Experience Store! Je kan je vers gebrande bonen aanvullen met de Mister Barish blends easy, pure of raw. Wens je graag wat meer uitleg over een koffiemachine van het merk Jura, Melitta of Sage? Dan leggen ze je graag alles uit en ze laten het je ook met veel plezier zien én proeven ;).

Mister Barish is al langer een online winkel, maar heb je toch graag een iets persoonlijke aanpak, of proef je graag eerst eens de koffie? Dan kan je vanaf nu gewoon langs de Mister Barish Experience Store gaan en het eerst beleven!

De koffie en koffiemachines

Een van de twee grote ramen staat altijd open bij Mister Barish. Je kan dus elke dag coronaproof je koffie komen bestellen! Van espresso tot flat white, het kan allemaal. Heb je liever een warme chocomelk, een thee of chai latte? Ook dat is mogelijk!

Mister Barish biedt 3 soorten koffie blends aan, waar je ook uit kan kiezen voor je coffee to go.

De EASY premium koffiebonen van Mister Barish zijn een mooie frisse blend. Boterachtig. Bloemig. Subtiel. Met als resultaat een rustig, uitgebalanceerd en vooral lekker kopje koffie.

De PURE premium koffiebonen van Mister Barish zijn een krachtige blend. Tinten van pure chocolade. Volle body. Tonen van donker fruit. Met als resultaat een pittige afdronk, die plezierig afglijdt.

De RAW premium koffiebonen van Mister Barish zijn een blend met een mooie body. Notig met een nuance van melkchocolade in de afdronk. Romig. Met bij de eerste aanraking een fris zuurtje.

koffiebonen Mister Barish rainforest alliance keurmerk

Ben je op zoek naar een koffiemachine? In de Mister Barish Experience Store leggen ze je graag alles uit over de volautomaten van zowel Jura als Melitta. Ze weten er perfect welke machine bij je koffiesmaak past en laten je er met plezier zien hoe de machines werken en zelfs hoe je ze moet reinigen! Je kan natuurlijk geen koffiemachine kopen zonder er koffie uit geproefd te hebben! Spring dus zeker eens binnen voor wat meer uitleg en een echte hands on experience!

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Mister Barish Beans & Machines
Oudaan 4
2000 Antwerpen

Openingstijden:
maandag-vrijdag: 09.00-17.o0
zaterdag: 09.00-18.00
zondag: 13.00-16.00

Vanaf zaterdag 27/04/2021: Winkelen op afspraak

Contact:
Telefoon: +32 3 555 70 50
Website Mister Barish:
Experience Store
Online Store

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .